Skip to main content

Εταιρείες Ομίλου Quest

Ψηφιακή Τεχνολογία

Info Quest Technologies

Στην αιχμή της Τεχνολογίας  Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

 H Info Quest Technologies, έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία 30 και πλέον ετών ως ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της, δραστηριοποιείται στη διάθεση προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών υψηλής προστιθέμενης αξίας στην Ελληνική αγορά, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες πληροφορικής.

Διαχρονικά από την ίδρυσή της το 1981, η εταιρεία είναι μοναδικά εστιασμένη στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, με στόχο τη δημιουργία αξίας, ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και επιχειρηματικής επιτυχίας για κάθε πελάτη της και έχει  διακριθεί για τη συνεπή στρατηγική της με οδηγό την καινοτομία: Καθιέρωσε πρώτη στην Ελλάδα το επιχειρησιακό μοντέλο αντιπροσώπευσης και διανομής προϊόντων πληροφορικής, διεύρυνε έγκαιρα τις δραστηριότητές της σε νέους τεχνολογικούς τομείς, ενώ υπήρξε πρωτοπόρος στην παροχή υπηρεσιών σχεδίασης και υλοποίησης και υποστήριξης πληροφοριακών συστημάτων.

Από το 1991 Info Quest Technologies κατασκευάζει τους δημοφιλείς για την αξιοπιστία και το τεχνολογικό τους επίπεδο ηλεκτρονικούς υπολογιστές Quest, ενώ τα τελευταία έτη αναπτύσσει δύο ακόμη σειρές προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, τα brands Bitmore και BestUse. Οι νέες σειρές καλύπτουν μία ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας που περιλαμβάνει από android tablets και αποκωδικοποιητές MPEG4, έως περιφερειακές συσκευές και ηλεκτρολογικό υλικό, καλύπτοντας πάντα τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και απόδοσης που θέτει η εταιρεία.

Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.you.gr η εταιρεία δραστηριοποιείται στην διάθεση προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών στην καταναλωτική αγορά, ενώ μέσω της Διεύθυνσης Major Accounts εξυπηρετεί μεγάλες Επιχειρήσεις και Οργανισμούς, με προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Με στόχο τη βέλτιστη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών από όλο το φάσμα των ελληνικών επιχειρήσεων, η εταιρεία αναπτύσσεται δυναμικά στο χώρο των cloud services, έχοντας υλοποιήσει την πλατφόρμα www.QuestonCloud.com για την παροχή ενός ευρέως φάσματος λύσεων και υπηρεσιών, ειδικά σχεδιασμένων για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το ανθρώπινο δυναμικό της ανέρχεται σε περίπου 220 άτομα, η πλειοψηφία των οποίων έχουν υψηλή κατάρτιση και εξειδίκευση.

Οι δραστηριότητες της Info Quest Technologies το 2015 ανήλθαν σε € 112 εκ.Κορυφή Σελίδας

 

Quest Online

E-commerce

Η εταιρεία Quest Online ΑΕ εξειδικεύεται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Αξιοποιώντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τις υποδομές και τις συνέργιες του Ομίλου και ειδικότερα της Info Quest Technologies,  η Quest Online, σχεδιάζει, αναπτύσσει και υποστηρίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας και προϊόντων καθημερινής χρήσης  www.you.gr.

                                                                                                                                                    

Uni Systems

Ολοκληρωμένες Λύσεις Πληροφορικής

Η Uni Systems είναι η μεγαλύτερη εταιρεία σχεδιασμού, εφαρμογής και υποστήριξης Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Ελλάδα.

Διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, μεγάλη εμπειρία  και αποδεδειγμένη ικανότητα επιτυχούς υλοποίησης σύνθετων έργων Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Η Εταιρεία προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες για τις μεγάλες επιχειρήσεις στον Δημόσιο, Χρηματοοικονομικό και Ιδιωτικό τομέα, καθώς και στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών.

Οι Λύσεις τις οποίες προσφέρει καλύπτουν όλο το φάσμα των σύγχρονων αναγκών των μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών σε ψηφιακή τεχνολογία.

Με επίκεντρο την Ελλάδα, δραστηριοποιείται παράλληλα στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Με ανθρώπινο δυναμικό ιδιαίτερα υψηλής εξειδίκευσης, η Uni Systems συνεχίζει μια παράδοση πρωτοπορίας στον χώρο της, που άρχισε με την ίδρυσή της το 1964.

Το ανθρώπινο δυναμικό της ανέρχεται σε 500 περίπου άτομα, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων έχουν πτυχία Ανώτατης Εκπαίδευσης και τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών.

Οι πωλήσεις της το 2015 ανήλθαν σε € 70 εκ.Κορυφή Σελίδας

 

iSquare

Επίσημος διανομέας προϊόντων Αpple

Η εταιρεία iSquare είναι ο επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο από τον Σεπτέμβριο του 2009. Η iSquare δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής με αντικείμενο τη διανομή των προϊόντων Apple αλλά και το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που στηρίζονται στα πρωτοποριακά προϊόντα αλλά και στις τεχνολογίες της Apple. Κορυφή Σελίδας

 

iStorm

Apple Premium Reseller

 Η εταιρεία iStorm ΕΠΕ έχει ως αντικείμενο την ανάπτυξη και λειτουργία πρότυπων καταστημάτων αποκλειστικά για προϊόντα Apple (ApplePremiumReseller- APR). Τα καταστήματα iStorm προσφέρουν τη βέλτιστη εμπειρία του οικοσυστήματος της Apple, καθώς διαθέτουν όλα τα προϊόντα της Apple, μια ευρεία ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη, δωρεάν σεμινάρια και προσωπικό με εξειδικευμένη γνώση.Κορυφή Σελίδας

Cardlink

Οικονομικές Συναλλαγές

H Cardlink, εταιρεία του Ομίλου Quest από τις αρχές του 2015, λειτουργεί το μεγαλύτερο δίκτυο τερματικών POS για πραγματοποίηση συναλλαγών με κάρτες στην Ελλάδα. Τα τερματικά της Cardlink βρίσκονται σε περισσότερα από 100.000 σημεία, εξυπηρετώντας με ασφάλεια και ταχύτητα επιχειρήσεις και καταναλωτές στην πραγματοποίηση των καθημερινών τους συναλλαγών. Η Cardlink, έχει αναπτύξει συνεργασίες και υποδομές  για να παρακολουθεί τις εξελίξεις στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών και, υιοθετώντας τις τελευταίες τεχνολογίες, δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που συνεχώς βελτιώνουν την συναλλακτική εμπειρία, τόσο στο φυσικό, όσο και το ηλεκτρονικό εμπόριο.Κορυφή Σελίδας

Πράσινη Ενέργεια

Quest Energy

Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Η Quest Energy συνεχίζει τις επενδύσεις της, στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, μέσω της συμμετοχής της σε 31 θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες που είναι φορείς έργων για την ανάπτυξη, κατασκευή και λειτουργία Αιολικών και Φωτοβολταϊκών Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας. Η υλοποίηση των επενδύσεων αυτών  αναμένεται να αυξήσει  την εισροή  εσόδων και την κερδοφορία της εταιρείας.

Η εταιρεία διαθέτει σε λειτουργία: φωτοβολταϊκούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας συνολικής ισχύος  18,2MW σε περιοχές της Αττικής, Βοιωτίας, Θεσσαλονίκης, Μαγνησίας και Χαλκιδικής.

Στο μετοχικό κεφάλαιο της Quest Energy συμμετέχουν η Quest Συμμετοχών (55%) και η Thrush Investments Ltd (45%) του Ομίλου Λεβέντη.Κορυφή Σελίδας

 Ταχυμεταφορές

ACS

Ταχυμεταφορές σε 5 χώρες - 350 καταστήματα εξυπηρέτησης

 Η ACS ιδρύθηκε το 1981 και είναι σήμερα η μεγαλύτερη ελληνική και πιο σύγχρονη εταιρεία του χώρου των ταχυμεταφορών. Το όνομα της έχει ταυτιστεί με την υπηρεσία Courier στην Ελλάδα. Προσφέρει σε ανταγωνιστικές τιμές αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες ταχυμεταφοράς αποστολών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο, με περισσότερα από 350 καταστήματα.

 Συνεργάζεται με διεθνούς εμβέλειας δίκτυα ταχυμεταφορών για τη διεκπεραίωση αποστολών, τόσο εντός Ελλάδας, ως αντιπρόσωπός τους, όσο και στο εξωτερικό για τις αποστολές σ’ όλο τον κόσμο.

Το ανθρώπινο δυναμικό της κεντρικής εταιρείας ανέρχεται σε 400 περίπου άτομα. Στα καταστήματα του δικτύου ACS απασχολούνται 2.500 εργαζόμενοι περίπου. 

Οι πωλήσεις της το 2015 ανήλθαν σε € 81 εκ

Πιστοποιημένη κατά ISO 9001, η εταιρεία κατέχει Ειδική και Γενική Εθνική Άδεια παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς και ταχυδρομείου στην Eλληνική αγορά. Aπό το 2013, με την απελευθέρωση της ταχυδρομικής αγοράς, η ACS προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες μαζικής αποστολής λογαριασμών (Advanced Business Post) και διαφημιστικών υλικών (Advanced Mass Post), ανταγωνιστικές τόσο σε ποιότητα όσο και σε χρεώσεις, σε σχέση με τις υφιστάμενες ταχυδρομικές υπηρεσίες της αγοράς.

Κορυφή Σελίδας

© Copyright 2017   |   All Rights Reserved   |   Όροι Χρήσης   |   Πολιτική Απορρήτου

created by Information Systems Impact