Skip to main content

Κέντρο Τύπου

“Back to School” προσφορά με έκπτωση 12% σε όλους τους φορητούς υπολογιστές της Apple

Η εταιρεία iSquare, o επίσημος διανομέας προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της μεγάλης προωθητικής της ενέργειας “Back to School” και μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου της καταστημάτων λιανικής, προσφέρει έκπτωση 12% σε όλους τους φορητούς υπολογιστές Mac*. Η προσφορά ισχύει από σήμερα, 24 Αυγούστου έως 28 Οκτωβρίου.

Κάθε φορητός υπολογιστής Mac της Apple διαθέτει πανίσχυρους επεξεργαστές και το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα για υπολογιστές στον κόσμο που κάνουν την εμπειρία χρήσης τους απολαυστική, είτε πρόκειται για δουλειά, είτε για ψυχαγωγία. Όλη η οικογένεια των Mac notebooks σχεδιάστηκε, ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες κάθε ξεχωριστού χρήστη σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις πλευρές της ζωής του. Οι υπολογιστές Mac εκτελούν ακόμα και την πιο απαιτητική εργασία με ασύγκριτη ταχύτητα και απόδοση, ενώ έχουν μοναδική διάρκεια στο χρόνο για να ανταποκρίνονται στις τωρινές και τις μελλοντικές ανάγκες των χρηστών. Η εκπληκτική τους αυτονομία, η απλή χρήση τους και το ασυναγώνιστα λεπτό και ελαφρύ design κάνουν τους φορητούς υπολογιστές Mac την καλύτερη επιλογή.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής απαιτεί ένα ισχυρό, ανθεκτικό, γρήγορο και αξιόπιστο notebook, όπως είναι οι Mac. Οι υπολογιστές Mac διαθέτουν δωρεάν προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως τη δωρεάν σουίτα εφαρμογών γραφείου iWork (Keynote, Pages και Numbers) όπου ο χρήστης μπορεί να εκφραστεί και να δημιουργήσει με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Κάθε Mac διαθέτει λογισμικό που δίνει τη δυνατότητα να τον αξιοποιείς από την πρώτη στιγμή, ενώ έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διατηρεί ασφαλείς όλες τις πληροφορίες. Επίσης το Microsoft Office λειτουργεί άψογα σε Mac, δίνοντας τη δυνατότητα στον καθένα να κάνει όλα όσα χρειάζεται. O φορητός Mac είναι το notebook που εμπνέει δημιουργικότητα και γνώση, με την υπογραφή της Apple.

Όσοι θέλουν να αποκτήσουν τώρα το νέο τους Mac μπορούν να αναζητήσουν την προσφορά στα καταστήματα των συνεργαζόμενων εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών προϊόντων Apple της iSquare, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το http://www.isquare.gr/back-to-school-18

*εξαιρείται το μοντέλο MacBook Air, MQD32.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ