Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Bitmore UPS από την Info Quest Technologies

 Διευρύνοντας συνεχώς την σειρές προϊόντων Bitmore, σε νέες προϊοντικές κατηγορίες, η Info Quest Technologies ανακοίνωσε τη διάθεση στην αγορά μίας ολοκληρωμένης σειράς Bitmore UPS, τεχνολογίας Line Interactive. Η χρήση UPS για την προστασία του τεχνολογικού εξοπλισμού και των δεδομένων από διακοπές ή πτώσεις τάσης, έχει αναδειχθεί ως καίρια προτεραιότητα τόσο για τα εταιρικά περιβάλλοντα, όσο και για τον οικιακό εξοπλισμό, ιδιαίτερα σε περιοχές με μεγάλες διακυμάνσεις στο ρεύμα, όπως τα νησιά, και τα Bitmore UPS αποτελούν μία αξιόπιστη, αποδοτική και οικονομική λύση.

Η κατηγορία εγκαινιάζεται με δύο σειρές, τη σειρά Line, με οικονομικότερες συνθέσεις  και τη σειρά Prime, με προτάσεις υψηλών δυνατοτήτων, με συνολικά 7 μοντέλα από 650 VA έως 220 VA. Πιο αναλυτικά, η σειρά Bitmore UPS Line προσφέρει τέσσερα μοντέλα με χαμηλή τιμή, ένδειξη LED, προστασία από υπέρταση, προστασία τηλεφωνικής γραμμής, θύρα USB και δωρεάν λογισμικό ελέγχου,  ενώ η σειρά Bitmore UPS Prime αποτελείται από τρία μοντέλα με πρόσθετες λειτουργίες όπως οθόνη LCD και θύρα RS-232, εκτός από τη standard θύρα USB. Όλα τα μοντέλα Bitmore UPS έχουν 2 χρόνια εγγύηση και είναι κατασκευασμένα με τις προδιαγραφές ποιότητας και την υποστήριξη της Info Quest Technologies.

Οι νέες σειρές Bitmore UPS Line και Prime είναι διαθέσιμες στο www.you.gr, το ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της Info Quest Technologies, καθώς και σε επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ