Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Δημιουργική συνεργασία των εταιρειών του Ομίλου Quest και του σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ»

Για άλλη μία χρονιά, ο Όμιλος Quest και οι εταιρείες του Info Quest Technologies, Uni Systems, iSquare και ACS, υποστηρίζουν το σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» και το ιδιαίτερα αξιόλογο έργο που επιτελεί για την προστασία της Ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Έχοντας ως αρχή ότι μία επιχείρηση ευημερεί όταν η κοινωνία όπου δραστηριοποιείται ευημερεί, ο Όμιλος Quest και οι εταιρείες του υλοποιούν εστιασμένες κοινωνικές δράσεις, που στοχεύουν, μεταξύ άλλων, στην ανάδειξη της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς, βοηθώντας τους φορείς προστασίας της στη διαδικασία ψηφιακής τους μετάβασης.

Πέρα από την οικονομική συνεισφορά προς στο σωματείο, ιδιαίτερα σημαντική είναι η συνεργασία του σωματείου με την εταιρεία του Ομίλου Uni Systems και συγκεκριμένα με την εξιδεικευμένη διεύθυνση λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού χώρων πολιτισμού. Η εταιρεία με υψηλή τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία στον τομέα, υποστηρίζει συστηματικά το σωματείο στην ανάπτυξη ψηφιακών εργαλείων για την ορθολογιστική διαχείριση και παρακολούθηση των προϊόντων Πολιτιστικού Τουρισμού, ενώ παράλληλα συμμετέχει στη θερμοκοιτίδα στήριξης των Πολιτιστικών Διαδρομών του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», D-HUB, συμβάλλοντας στη δημιουργία τεχνολογικών λύσεων που έχουν ως στόχο την καθολική και συνεχή παρακολούθηση των προγραμμάτων.

Οι αξίες του Ομίλου για βιώσιμη ανάπτυξη και δημιουργία αξίας για την κοινωνία συνάδουν με τους σκοπούς του σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» και αυτό έχει οδηγήσει στο χτίσιμο μιας μακροχρόνιας σχέσης που αποσκοπεί στη συνέχιση του σημαντικού έργου του σωματείου.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ