Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Η Info-Quest παρουσιάζει τις νέες λύσεις της Citrix που εξασφαλίζουν σημαντική μείωση του κόστους για την επιχείρηση

 

Τις νέες ολοκληρωμένες λύσεις βελτιστοποίησης, ασφάλειας και virtualization της Citrix, παρουσιάζουν η Info-Quest, Citrix Value added Distributor και η 100% θυγατρική της Uni Systems, Citrix Silver Solution Advisor την Τετάρτη 17 Ιουνίου στην Αίγλη Ζαππείου.

Οι νέες λύσεις της Citrix, επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν μία ολοκληρωμένη στρατηγική application delivery για την παροχή εφαρμογών από το Data Center στο Desktop, επιτυγχάνοντας έως 50% μείωση στα λειτουργικά κόστη, έως 75% μείωση των απαιτήσεων σε bandwidth και έως 60% μείωση στις απαιτήσεις web server.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πώς οι Citrix και HP συνεργάζονται για να παρέχουν end-to-end λύσεις virtualization. Επίσης, για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί Virtual lab όπου θα παρουσιαστούν σε real time πρωτοποριακές τεχνολογίες της Citrix, όπως η επιτάχυνση διαδικτυακών εφαρμογών, desktop και server virtualization.

Η 20η επέτειος από την ίδρυσή της, βρίσκει την Citrix στην κορυφή της διεθνούς αγοράς access & application delivery. Σήμερα, περισσότεροι από 60.000 χρήστες στην Ελλάδα και 230.000 επιχειρήσεις παγκοσμίως, αξιοποιούν τις λύσεις της Citrix επιτυγχάνοντας οικονομία, ασφάλεια, υψηλή παραγωγικότητα και αποδοτικότητα.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ