Skip to main content

Κέντρο Τύπου

H Cardlink με τεχνολογία αιχμής και φέτος στο Taste of Athens!

Η Cardlink συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο Taste of Athens, το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ της Αθήνας, που ενώνει τα καλύτερα εστιατόρια και τα κορυφαία brands τροφίμων και ποτών της πόλης.
Το Taste of Athens θα υποδεχθεί το κοινό στο Ζάππειο για 4 μέρες, από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2019 και η Cardlink θα βρίσκεται εκεί υποστηρίζοντας όλο το σύστημα πληρωμών της cashless διοργάνωσης, καθώς και το σύστημα της παραγγελίας φαγητού σε όλα τα εστιατόρια.
Φέτος, η Cardlink φέρνει στο φεστιβάλ ισχυρή τεχνολογία μέσω της νέας πλατφόρμας Cardlink POSsible. Tα εστιατόρια θα εξοπλιστούν με συστήματα πληρωμών νέας γενιάς και θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναλλαγές με ταχύτητα και τεχνολογία αιχμής προσφέροντας μοναδική εξυπηρέτηση στους επισκέπτες της διοργάνωσης.
Επιπλέον, όλες οι παραγγελίες φαγητού των επισκεπτών θα πραγματοποιούνται μέσα από την εφαρμογή Cardlink maitre, τη νέα cloud εφαρμογή παραγγελιοληψίας για εστιατόρια, η οποία συνδέεται με τα Cardlink POSsible για συναλλαγές με κάρτες βασισμένες σε τεχνολογία αιχμής.
Oι επισκέπτες του Taste of Athens θα μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της Cardlink για να δουν από κοντά τις νέες τεχνολογίες στην πραγματοποίηση πληρωμών, με live demos των πρωτοποριακών εφαρμογών της και έκθεση των τελευταίας τεχνολογίας android POS που η εταιρεία λάνσαρε πρόσφατα στην αγορά.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ