Skip to main content

Κέντρο Τύπου

H Info Quest Technologies επίσημος διανομέας της DocuSign

Η Info Quest Technologies διανομέας προστιθέμενης αξίας της DocuSign

H DocuSign είναι ο αδιαφιλονίκητος παγκόσμιος ηγέτης λύσεων eSignature και αυτοματοποίησης συμβάσεων, με περισσότερους από 500.000 πελάτες, 37 εκατομμύρια χρήστες, που τις χρησιμοποιούν σε 43 γλώσσες και μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 70%. Οι λύσεις DocuSign eSignature είναι συμβατές με το πρότυπο eIDAS παρέχοντας και τα τρία είδη ηλεκτρονικών υπογραφών, όπως ορίζεται από το νομικό πλαίσιο, τη Standard, που καλύπτει νομικά τις περισσότερες περιπτώσεις και δεν απαιτεί ψηφιακά πιστοποιητικά, την Advanced, καθώς και την Qualified eSignature (QES), που καλύπτει συμβάσεις μεγαλύτερης κρισιμότητας για τις οποίες απαιτείται ισχυρή ταυτοποίηση και εγκεκριμένο ψηφιακό πιστοποιητικό. Στην Ελλάδα οι κάτοχοι εγκεκριμένων ψηφιακών πιστοποιητικών της ADACOM μπορούν να χρησιμοποιούν στο περιβάλλον της DocuSign της εγκεκριμένης ηλεκτρονικής τους υπογραφής.

Η πλατφόρμα DocuSign eSignature βρίσκεται στο cloud, είναι διαθέσιμη με απόλυτη ασφάλεια από παντού, από κάθε συσκευή, υπολογιστή, tablet ή smartphone, επιταχύνοντας την ολοκλήρωση των συμφωνιών, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και μειώνοντας το κόστος. Με τη χρήση της πλατφόρμας έως και το 82% των συμφωνιών ολοκληρώνονται σε λιγότερο από μια ημέρα, υπάρχει συνεχής έλεγχος του σταδίου που βρίσκεται κάθε διαδικασία, ενώ εξοικονομούνται κατά μέσο όρο €30 ανά συμβόλαιο, μειώνοντας έτσι σημαντικά τα κόστη και βελτιώνοντας την παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Η πλατφόρμα είναι ανοικτή και συνδέεται «out-of-the-box» με περισσότερα από 350 ΑPIs με τις εφαρμογές των κορυφαίων διεθνώς παρόχων, όπως οι Microsoft, SAP, SalesForce, AutodCad, Apple, Google κλπ, χωρίς να απαιτείται πρόσθετος προγραμματισμός ή διαμόρφωση. Έτσι μπορεί να ενσωματωθεί στις λύσεις που χρησιμοποιούν και γνωρίζουν ήδη οι χρήστες ( π.χ. Microsoft Word, Microsoft Outlook κλπ), μειώνοντας σημαντικά την πολυπλοκότητα.

«Οι λύσεις της DocuSign έχουν μεγάλη απήχηση στην Ελληνική αγορά και έχουν επιλεγεί από πολλές επιχειρήσεις και οργανισμούς στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού τους με εξαιρετικά, άμεσα αποτελέσματα» δήλωσε ο Αντώνης Σταματόπουλος, Commercial Director Value Added Distribution & Cloud Services της Info Quest Technologies. «Ιδιαίτερα την τελευταία περίοδο που η τηλεργασία και η απομακρυσμένη πρόσβαση έγινε η νέα κανονικότητα, οι λύσεις DocuSign για ηλεκτρονικές υπογραφές και αυτοματοποίησης συμβάσεων που υλοποιήσαμε αποδείχθηκαν ιδιαίτερα πολύτιμες, εξασφαλίζοντας την επιχειρησιακή συνέχεια των πελάτων μας. Με τη νέα διευρυμένη μας συνεργασία με τη DocuSign, που μας επιτρέπει να προσφέρουμε τις λύσεις μας παντού, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, προσδοκούμε μαζί με τους συνεργάτες μας να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες και διευρυμένη υποστήριξη στις ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς».

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ