Skip to main content

Κέντρο Τύπου

H τεχνολογία της Uni Systems στο διακριθέν Contact Center της ICAP

Μια σημαντική διάκριση από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών έλαβε το Contact Center της ICAP Group, το οποίο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Uni Systems.

Η τεχνολογική του υπεροχή, η οποία υπακούει στην ανάγκη άρτιας εξυπηρέτησης των πελατών, συνέβαλε στη διάκρισή του ως το μόνο Outsourcing κέντρο στην κατηγορία «Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς», ενώ είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η κυρία Αλεξία Ορφανουδάκη, Director της ICAP Outsourcing Solutions, βραβεύτηκε ως Manager της Χρονιάς.

Σημαντικός παράγοντας για τη διάκριση, ήταν τα λειτουργικά χαρακτηριστικά του Contact Center, τα οποία σχεδιάστηκαν από τη Uni Systems με βάση τις πολλαπλές και απαιτητικές προδιαγραφές της ICAP.

Σε επίπεδο τεχνολογίας, το Contact Center αναβαθμίστηκε με τεχνολογία SIP της Genesys, παρέχοντας στην εταιρεία πλήρη αυτοματοποιημένη διαχείριση της συνολικής επιχειρησιακής λειτουργίας. Επιπλέον, η αρχιτεκτονική του παρέχει τη δυνατότητα κεντρικού ελέγχου και διαχείρισης, επιτρέποντας στην ICAP Contact Center να εξυπηρετεί αιτήματα πελατών της με πλήρως παραμετρική καταγραφή του συνόλου εξερχομένων και εισερχομένων κλήσεων.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ