Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Info-Quest: Νέες συνεργασίες με RECOM και ECS

  

H Info-Quest πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει στους πελάτες της πρόσβαση σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εύρος τεχνολογικά προηγμένων και ποιοτικά άριστων προϊόντων, διευρύνει περαιτέρω τις συνεργασίες της διαθέτοντας την αγορά τα προϊόντα δύο επιπλέον σημαντικών στον τομέα τους κατασκευαστών.

Πιο συγκεκριμένα, ξεκινά συνεργασία με την RECOM,φέρνοντας στην Ελληνική αγορά τα gaming κουτιά και τα υψηλών προδιαγραφών τροφοδοτικά της ολλανδικής εταιρείας. Με απαράμιλλη ποιότητα, προηγμένα χαρακτηριστικά και πολλά, μοντέρνα σχέδια, τα cases RECOM, αποτελούν την νέα πανευρωπαϊκή «τρέλα» και σίγουρα θα κατακτήσουν και τους Έλληνες Gamers.

Παράλληλα και με στόχο την παροχή ενός μεγαλύτερου εύρους προϊόντων, υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής, εμπλουτίζει την ήδη μεγάλη γκάμα που διαθέτει, με τις μητρικές κάρτες της εταιρείας ECS. Η Elitegroup ComputerSystems (ECS), ξεκίνησε το 1987 ως εξειδικευμένος κατασκευαστής motherboardsκαι σήμερα συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων τεχνολογίας της χώρας, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας από desktop PCs & notebooks, έως videocards, προϊόντα ασύρματης δικτύωσης και συσκευές χειρός.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ