Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Info Quest Technologies: Η νέα σειρά RIVER 2 των φορητών power stations της ECOFLOW, διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά

Φορητή, φιλική στο περιβάλλον ενέργεια για φόρτιση έως 10 συσκευών

Οι καινοτόμοι σταθμοί ενέργειας (Power Stations) της ECOFLOW, είναι συνώνυμοι της άμεσης, οικονομικής, αξιόπιστης και φιλικής στο περιβάλλον παροχής ενέργειας για το σπίτι και τον κήπο, την εργασία σε εξωτερικό χώρο, την εκδρομή και το camping,  και όπου αλλού δεν υπάρχει πρόσβαση στο δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος, προσφέροντας άνεση και ανεξαρτησία.

Η Ecοflow, αναβαθμίζοντας συνεχώς τα προϊόντα της,  παρουσιάζει τη νέα σειρά power stations, την  ECOFLOW RIVER 2, αλλάζοντας για άλλη μια φορά τα δεδομένα της αγοράς.

Τα RIVER 2 φορτίζουν πλήρως σε λιγότερο από 70 λεπτά. Πρόκειται για επίδοση 5 φορές ταχύτερη από άλλους φορητούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας της αγορά και κατά 38% ταχύτερη από την προηγούμενη γενιά. Η σειρά αποτελείται από 3 μοντέλα, το River 2, τον απόλυτο φορητό και ελαφρύ σταθμό με βάρος μόλις 3,5Kg και  χωρητικότητα 256Wh, το μοντέλο  RIVER 2 Max με χωρητικότητα 512Wh  και το μοντέλο  River 2 Pro με χωρητικότητα 768 Wh,  που είναι ικανή να υποστηρίξει οποιαδήποτε εξωτερική δραστηριότητα ή εκδήλωση.

Τα τρία μοντέλα της σειράς RIVER 2 είναι ιδανικά και  για  backup στο σπίτι, αφού με συνολική ισχύ από 300W-1600W είναι σε θέση να τροφοδοτήσουν σχεδόν τα πάντα και μάλιστα έως και 10 συσκευές ταυτόχρονα.

Με την αναβαθμισμένη μπαταρία τεχνολογίας LFP, τα μοντέλα της σειράς River 2 μπορούν να φορτίσουν στο 80% της χωρητικότητας πάνω από 3000 φορές α, 6 φορές περισσότερο από τον μέσο όρο του κλάδου, το οποίο μεταφράζεται σε σχεδόν 10 χρόνια καθημερινής χρήσης. Πρόκειται για τα πρώτα φορητά Power Stations της αγοράς που έλαβαν  το πιστοποιητικό ασφαλείας  TUV Rheinland για την ασφάλεια.

 Ενώ είναι  ανθεκτικά και εξαιρετικά αποδοτικά, ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος και διατίθενται με 5ετή εγγύηση από τον κατασκευαστή.

Όπως και όλα τα Power stations της Ecoflow, η φόρτιση των River 2 μπορεί να γίνει με τα διαθέσιμα ηλιακά panels, για περισσότερη ανεξαρτησία και eco friendly λειτουργία.

 

Η νέα σειρά Ecoflow River 2, είναι ήδη διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά από την  Info Quest Technologies και το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο:  https://www.infoquest.gr/el/ecoflow

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ