Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Info Quest Technologies: Η Xiaomi παρουσιάζει τα νέα πρωτοποριακά Smartphone Redmi Note 9T και το Redmi 9T καθώς και νέα έξυπνα προϊόντα του οικοσυστήματος

Το Redmi Note 9T και το Redmi 9T αλλάζουν τα δεδομένα της μεσαίας και entry-level κατηγορίας, με την εξαιρετική τους απόδοση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η οποία μπορεί να διαρκέσει για μέρες.

H Info Quest Technologies, επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα και στην Κύπρο ενημερώνει ότι, η Xiaomi, ο παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία δύο νέων Smartphone της σειράς Redmi: Το Redmi Note 9T και το Redmi 9T, καθώς και των νέων Mi Smart Clock και Mi 360 ° Home Security Camera 2K Pro.

Τα νέα πρωτοποριακά Smartphone μεσαίας και entry-level κατηγορίας, σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και διάρκεια ζωής μπαταρίας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη, χωρίς συμβιβασμούς στις δυνατότητες φωτογραφίας και στον συνολικό σχεδιασμό. Ιδιαίτερα, το Redmi Note 9T, είναι το πρώτο Smartphone της σειράς Redmi Note με συνδεσιμότητα 5G, έχοντας δυνατότητα διπλής SIM 5G.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες των νέων Smartphones στους ακόλουθους συνδέσμους Redmi Note 9T, Redmi 9T.

Τα Redmi Note 9T και το Redmi 9T, καθώς και τα έξυπνα προϊόντα αναμένονται σύντομα και στην Ελληνική αγορά.

Ακολουθούν αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα.

Redmi Note 9T
Προηγμένος επεξεργαστής, εξαιρετική απόδοση 5G
Το Redmi Note 9T είναι έως και 100% πιο γρήγορο από τις προηγούμενες γενιές1, διαθέτοντας ενιαίο σύστημα επεξεργαστών (SoC) με συνδεσιμότητα 5G της MediaTek Dimensity. Χάρη στο ενσωματωμένο μόντεμ, το Redmi Note 9T παρέχει τεράστια απόδοση ισχύος με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή του και την τεχνολογία επεξεργασίας 7nm.

Με συνδεσιμότητα 5G σε δύο κάρτες SIM ταυτόχρονα - κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στη σειρά Redmi Note - το Redmi Note 9T οδηγεί την παραγωγικότητα σε άλλο επίπεδο, ενώ με την τεχνολογία 4x4 MIMO και ποικιλία κάλυψης συχνοτήτων από τις διάφορες κεραίες, προσφέρει ταχύτερες και πιο αξιόπιστες συνδέσεις - ακόμη και σε συνθήκες συμφόρησης δικτύου.

Kάμερα 48MP για αποτύπωση περιεχομένου με μεγάλη ακρίβεια
Το Redmi Note 9T διαθέτει τριπλή οπίσθια κάμερα 48MP με αισθητήρα βάθους 2MP και φακό macro 2MP, κάνοντας ακόμη και τους αρχάριους χρήστες να αισθάνονται επαγγελματίες φωτογράφοι. Ο μεγάλος αισθητήρας ½-ίντσας και η αρχιτεκτονική-ναυαρχίδα ISP προσφέρουν βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και ταχύτερη επεξεργασία, ενώ τα δημιουργικά εργαλεία - όπως η νυχτερινή λειτουργία, οι λειτουργίες Pro + RAW, HDR και Portrait - επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιήσουν την τέλεια λήψη, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις.

Υπέροχη σχεδίαση, ανθεκτική κατασκευή
Το νέο Redmi Note 9T έχει υψηλής αισθητικής σχεδίαση, με οθόνη FHD + DotDisplay 6,53 ιντσών και καμπυλωτό Unibody 3D πίσω μέρος. Το ανάγλυφο πολυανθρακικό πίσω μέρος του προσφέρει βελτιωμένο κράτημα και προστασία από δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ το Corning® Gorilla® Glass 5 προστατεύει από δαπανηρές ζημιές που συνήθως προέκυπταν από πτώσεις της συσκευής.

Διαθέτει πιστοποίηση χαμηλού μπλε φωτός Widevine L1 και TÜV Rheinland και κατασκευάστηκε με τέτοιο τρόπο που του επιτρέπει στον χρήστη να χειρίζεται ώρες ολόκληρες περιεχομένου HD χωρίς την ενοχλητική καταπόνηση των ματιών, ενώ με τον βολικό πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ξεκλειδώνει με ευκολία. Διατίθεται σε δύο μοντέρνες χρωματικές παραλλαγές - Nightfall Black και Daybreak Purple.

Βέλτιστη απόδοση με μπαταρία υψηλής χωρητικότητας
Δημιουργώντας μια ισχυρή συσκευή με ένα συμπαγές σχέδιο που τροφοδοτείται από μπαταρία 5.000mAh (typ) και με τη βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας επεξεργαστών υψηλής απόδοσης, το Redmi Note 9T απαλλάσσει τον καταναλωτή από το άγχος της μπαταρίας και προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό απόδοσης και αποδοτικότητας ισχύος για την εποχή του 5G. Έχει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 18W και περιλαμβάνει στο κουτί του φορτιστή 22,5W. Επιπλέον, η μπαταρία κύκλων φόρτισης υψηλής τεχνολογίας σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν τη συσκευή για σχεδόν τρία χρόνια καθημερινής χρήσης χωρίς σημαντική υποβάθμιση της χωρητικότητας της μπαταρίας2.

Redmi 9T
Λήψη κινηματογραφικών στιγμιοτύπων, με λιγότερο χρόνο στην επεξεργασία
Το Redmi 9T προσφέρει απαράμιλλη δυναμική στις φωτογραφίες με την τετραπλή πίσω κάμερα 48MP AI. Η κάμερα, εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8MP, προσφέρει μεγάλες ομαδικές φωτογραφίες και ευρείες λήψεις τοπίων χωρίς περικοπή, ενώ ο φακός macro 2MP και ο αισθητήρας βάθους 2MP επιτρέπουν εκπληκτικές λήψεις από κοντά με επαγγελματική λειτουργία για τις περιοχές εκτός εστίασης (bokeh). Διαθέτει επίσης μια νέα λειτουργία πλαισίου ταινίας, η οποία χαρίζει στις φωτογραφίες μια πιο κινηματογραφική νότα, ενώ παράλληλα δίνει την αίσθηση ότι δεν έχουν υποστεί επεξεργασία. Παρέχει επίσης μια νέα δυνατότητα λήψης βίντεο με την τεχνική time-lapse, που προσφέρει διάφορες τιμές ταχύτητας και διάρκειας για τη λήψη, ώστε οι χρήστες να μπορούν να τραβήξουν δημιουργικές φωτογραφίες με την τεχνική time-lapse χωρίς να χρειάζονται μια DSLR ή άλλη επαγγελματική κάμερα.

Εξαιρετική απόδοση, χάρη στο ισχυρό chipset και τη μπαταρία υψηλής χωρητικότητας
Παρά τον ελαφρύ σχεδιασμό του, το Redmi 9T έχει αξιοθαύμαστες αντοχές χάρη στη μπαταρία 6.000mAh (typ) και το chipset Qualcomm® Snapdragon™ 662. Σε συνδυασμό με τον ενεργειακά αποδοτικό επεξεργαστή 11nm, προσφέρει υψηλότερη απόδοση με λιγότερη παραγωγή θερμότητας και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση τις προηγούμενες γενιές κινητών τηλεφώνων. Επιπλέον, η λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας MIUI και οι δυνατότητες αντίστροφης ενσύρματης φόρτισης συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση της ολοήμερης, ακόμη και πολυήμερης, χρήσης.

Όπως και το Redmi Note 9T, το Redmi 9T έχει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 18W και περιλαμβάνει στο κουτί του φορτιστή 22,5W.

Η ανθεκτικότητα και η άνεση ενώνουν τις δυνάμεις τους προσφέροντας μια βέλτιστη εμπειρία smartphone στην entry-level κατηγορία
Το Redmi 9T διαθέτει μοντέρνο και μινιμαλιστικό σχεδιασμό, με στρογγυλεμένες γωνίες και πίσω κάλυμμα προστασίας κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η οθόνη FHD + Dot Drop 6,53 ιντσών με το Corning® Gorilla® Glass 3 προσφέρει μεγάλη ευκρίνεια και εξαιρετική εμπειρία θέασης, καθώς και ισχυρή προστασία από ρωγμές και γρατσουνιές. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση χαμηλού μπλε φωτός Widevine L1 και TÜV Rheinland για μια πιο απολαυστική εμπειρία θέασης. Η συσκευή διατίθεται σε τέσσερις χρωματικές παραλλαγές: Carbon Gray, Twilight Blue, Sunrise Orange και Ocean Green.

Ο επεκτάσιμος αποθηκευτικός χώρος που καλύπτει όλες τις ανάγκες
Με διπλή SIM και επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης με microSD, το Redmi 9T προσφέρει δυνατότητα επέκτασης του χώρου αποθήκευσης έως και 512 GB, ώστε οι χρήστες να μπορούν να διατηρούν όλες τις αγαπημένες τους εφαρμογές, τα παιχνίδια, τις φωτογραφίες και τα βίντεο σε μία συσκευή. Το Redmi 9T σας προσφέρει επίσης τη δυνατότητα υποστήριξης υπερύθρων, λειτουργία που θα σας φανεί εξίσου χρήσιμη.

Mi Smart Clock
Με κομψό και μινιμαλιστικό design, το Mi Smart Clock ταιριάζει σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού. Η οθόνη αφής πλήρους χρώματος 3,97 ’’ παρουσιάζει την ώρα, τον καιρό, το ημερολόγιο, ενώ ακόμη να λειτουργεί ως ψηφιακή κορνίζα. Με μια ειδική λειτουργία αφύπνισης, μπορεί σταδιακά να αυξήσει τη φωτεινότητα της οθόνης καθώς και τον ήχο αφύπνισης όταν το ξυπνητήρι κλείσει, διευκολύνοντας τον χρήστη να ξυπνήσει. Και με τον ενσωματωμένο Google Assistant και το Chromecast, λειτουργεί ως κέντρο ελέγχου και ψυχαγωγίας AIoT του σπιτιού, επιτρέποντας τον φωνητικό έλεγχο διαφορετικών έξυπνων συσκευών Mi, όπως ροή βίντεο από κάμερες ασφαλείας ή μετάδοση τεράστιου όγκου μουσικής και ψυχαγωγίας από χρήστες "smartphone”.

Mi 360 ° Home Security Camera 2K Pro
Η ολοκαίνουργια κάμερα ασφαλείας Mi 360 ° 2K Pro διαθέτει κάμερα 3MP που μπορεί να φτάσει ανάλυση 2304x1296 για καθαρές εικόνες. Το μεγάλο διάφραγμα f / 1.4 της κάμερας, ο φακός 6P και ο εξαιρετικά ευαίσθητος αισθητήρας εικόνας διασφαλίζουν λεπτομερείς και φωτεινές έγχρωμες εικόνες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Υιοθετεί επίσης τον αλγόριθμο ανίχνευσης ανθρώπων μέσω τεχνητής νοημοσύνης επόμενης γενιάς για τον εντοπισμό ανθρώπινων σκιαγραφιών και την ενημέρωση των χρηστών μέσω αυτόματων μηνυμάτων. Με διπλά μικρόφωνα και ενεργή τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, υποστηρίζει ευκρινή αμφίδρομη επικοινωνία. Και για χρήστες που εκτιμούν το απόρρητο, η συσκευή προσφέρει λειτουργία απορρήτου που επιτρέπει στους χρήστες να παροτρύνουν την κάμερα να περιστρέφεται προς τα μέσα μέσω απλής ρύθμισης στην εφαρμογή Mi Home. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης φωνητικό έλεγχο hands-free μέσω του Google Assistant και του Amazon Alexa.

1Η αναφορά σε προηγούμενη γενιά αφορά το Redmi Note 8. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε στα εσωτερικά εργαστήρια της Xiaomi, χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση Antutu η οποία ήταν διαθέσιμη κατά την κυκλοφορία των αντίστοιχων συσκευών.
2Βάσει εσωτερικών δοκιμών στα εσωτερικά εργαστήρια της Xiaomi. Η πραγματική διάρκεια ζωής ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες και τον τρόπο χρήσης.
Η συνδεσιμότητα 5G θα διαφέρει ανάλογα με την περιοχή και τις δυνατότητες του τοπικού χειριστή.
Οι τιμές και η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρουν μεταξύ των χωρών.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ