Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Info Quest Technologies: Με καταπληκτικές προσφορές γιορτάζει η Xiaomi τα 10 χρόνια καινοτομίας

H Xiaomi συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια λειτουργίας, ένα πολύ σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της. Θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό για την εμπιστοσύνη και προτίμησή του, αλλά και να το προσκαλέσει να γνωρίσει ακόμα καλύτερα την γκάμα έξυπνων προϊόντων της, διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή καινοτομίας από τις 17 έως και τις 23 Αυγούστου, με μοναδικές προσφορές, που η Info Quest Technologies, φέρνει στους Έλληνες καταναλωτές.

Η Xiaomi είναι μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κόσμο της τεχνολογίας. Μέσα σε 10 χρόνια έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, με έξυπνα προϊόντα που ξεχωρίζουν για την προηγμένη τεχνολογία, τον κομψό σχεδιασμό και την προσιτή τιμή τους. Σήμερα είναι το Νο3 Brand στην Ευρώπη στα Smartphones, έχει δημιουργήσει τη μεγαλύτερη πλατφόρμα προϊόντων IoT στον κόσμο, ενώ από τον Ιούλιο του 2019 βρίσκεται στη λίστα Fortune Global 500.

Η Info Quest Technologies, επίσημος διανομέας αλλά και εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο της Xiaomi σε Ελλάδα και Κύπρο, αποτελεί την πρώτη συνεργασία της Xiaomi στην Ευρώπη και στρατηγικό συνεργάτη της. Η Xiaomi είναι το Νο2 brand στην Ελλάδα στα Smartphone, Νο1 brand στα wearables, τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα μέσω ενός ευρύτατου δικτύου συνεργατών με ηλεκτρονική και φυσική παρουσία και κερδίζει συνεχώς νέους πελάτες που χαίρονται να αξιοποιούν τα προϊόντα της.
Οι επετειακές προσφορές της Xiaomi, είναι διαθέσιμες στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies (https://www.xiaomi-greece.gr/sales-points) και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ειδικές τιμές σε πολύ δημοφιλή μοντέλα Smartphones, Scooters, Ρομποτικές σκούπες, Smart Bands & Accessories.
Η Xiaomi καλεί όλους να γίνουν συμμέτοχοι στη γιορτή της και να ζήσουν στην πράξη τη φιλοσοφία της να κάνει την καινοτομία προσιτή σε όλους - “Innovation For Everyone”.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ