Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Mε λύσεις κορυφαίας τεχνολογίας φέτος η Cardlink στη HORECA!

Η Cardlink συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος στην έκθεση HORECA, το μεγαλύτερο εκθεσιακό event στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου. Η Cardlink θα βρίσκεται στο περίπτερο Β36/Hall 3 με ολοκληρωμένες λύσεις πληρωμών για ξενοδοχεία, καφέ, μπαρ και εστιατόρια, αλλά και γενικότερα για κάθε είδους επιχείρηση που χρησιμοποιεί ηλεκτρονικές πληρωμές είτε στα φυσικά είτε στα online καταστήματα.
Στην έκθεση η Cardlink θα παρουσιάσει τεχνολογίες αιχμής στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών, όπως το σύστημα πληρωμών νέας γενιάς Cardlink POSsible για Android POS. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα πλεονεκτήματα του Cardlink POSsible καθώς και το στόλο των POS νέας γενιάς μέσω live demos.
Επιπλέον, οι επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το Cardlink maitre, τη νέα cloud εφαρμογή παραγγελιοληψίας για εστιατόρια, καφέ και μπαρ.
Παράλληλα, όσοι επισκεφθούν το περίπτερο της Cardlink θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για προσφορές που διαμορφώθηκαν ειδικά για την έκθεση.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ