Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Νέα δωρεάν υπηρεσία αυτόματης ηλεκτρονικής ενημέρωσης με SMS και e-mail από την ACS

Η ACS, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία ταχυμεταφορών, παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία αυτόματης ηλεκτρονικής ειδοποίησης αποστολέα και παραλήπτη, αποκλειστικά για τους πελάτες των καταστημάτων ACS που καλύπτουν μετρητοίς το κόστος αποστολής.

Ήδη από αρχές Απριλίου, η ACS προσφέρει δωρεάν ηλεκτρονική ενημέρωση μέσω SMS ή e-mail, γνωστοποιώντας την πορεία της αποστολής. Ειδικότερα, ο αποστολέας ενημερώνεται για τα στοιχεία παράδοσης, καθώς και για περιπτώσεις προβλήματος κατά την παράδοση (π.χ. λάθος διεύθυνση, αλλαγή διεύθυνσης), για επικοινωνία και επίλυση του προβλήματος, ενώ ο παραλήπτης για την αναμενόμενη παράδοση κατά την άφιξη στο κατάστημα, καθώς και στην περίπτωση που είναι απών κατά την προσπάθεια παράδοσης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση των αριθμών κινητών τηλεφώνων και των ηλεκτρονικών διευθύνσεων του αποστολέα και του παραλήπτη στο αποδεικτικό voucher (P.O.D.) κατά την παραλαβή της αποστολής από την ACS.  

Αξιοποιώντας πάντα την τεχνολογία στην παροχή βέλτιστων υπηρεσιών προς τον πελάτη, η ACS διατηρεί τον ηγετικό της ρόλο στην ελληνική αγορά ταχυμεταφορών, αυξάνοντας ολοένα το μερίδιο της στην αγορά.

Εγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα νέα μας με email

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ