Skip to main content

Κέντρο Τύπου

offerial, η πρώτη startup του IQbility

 Το IQbility, στηρίζοντας την καινοτομία, ανακοινώνει ότι η offerial είναι η πρώτη startup εταιρεία που εντάσσεται στο πρόγραμμα incubation, έτσι ώστε να ξεκινήσει δυναμικά τη λειτουργία της.

 Με δραστηριότητα στον ξενοδοχειακό τομέα, η offerial είναι μία νεοφυής εταιρεία που έχει ως αντικείμενο την ουσιαστική διασύνδεση ξενοδοχείων και υποψήφιων πελατών. Αξιοποιώντας το προφίλ των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας ξενοδοχείου, η offerial προσφέρει προσωποποιημένες πληροφορίες φιλοξενίας, σχεδιασμένες με βάση το προφίλ του συγκεκριμένου επισκέπτη και κίνητρα που ισχύουν αποκλειστικά για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας.

Η προστιθέμενη αξία της offerialέγκειται στη βελτίωση της εμπειρίας των ταξιδιωτών, καθώς και στην αύξηση των κρατήσεων και του περιθωρίου κέρδους της ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Ιδρυτές της offerialείναι ο Άκης Λαοπόδης (CEO), η Αγγελική Παπαγιαννοπούλου (Chief Data Scientist), και ο Κωσταντίνος Παπαδημητρίου (CTO) και επενδυτές είναι το Piraeus Jeremy Tech Catalyst Fund και το IQbility, οι οποίοι επένδυσαν 60.000 Ευρώ σε cashκαι 30.000 Ευρώ σε υπηρεσίες και υποδομές του incubator.

Περισσότερες πληροφορίες για την offerial θα υπάρχουν στο www.offerial.com και το e-mail επικοινωνίας είναι το: hellohotel@offerial.com

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ