Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Όλες οι κορυφαίες φωτογραφικές μηχανές τώρα στο U

  Οι καλύτερές μας στιγμές απαθανατίζονται και μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη με την πλούσια γκάμα ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών που διατίθενται από το www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας της Info-Quest, καθώς και τα 72 φυσικά καταστήματα του δικτύου Uσε όλη την Ελλάδα.

Ο επισκέπτης του www.you.gr έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών Nikon, Sony, Olympus, Panasonic, Canon, Kodak και Aiptekτο μοντέλο φωτογραφικής μηχανής που καλύπτει τις ανάγκες του. Από τις πιο εξελιγμένες μηχανές για τους «χομπίστες» και λάτρεις της φωτογραφίας μέχρι τα πλέον οικονομικά προσιτά μοντέλα και με μεγάλη ποικιλία στα χαρακτηριστικά και το designτων φωτογραφικών μηχανών, το Uπροσφέρει την καλύτερη λύση για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Παράλληλα, ο επισκέπτης του www.you.gr μπορεί να βρει τα κατάλληλα αξεσουάρ για τη φωτογραφική μηχανή του, από θήκες και κάρτες μνήμης μέχρι εξειδικευμένα εξαρτήματα.

Επιλέξτε την καινούρια σας φωτογραφική μηχανή στο www.you.gr ή σε κάποιο από τα καταστήματα του δικτύου U, το εξειδικευμένο προσωπικό των οποίων μπορεί να προτείνει την κατάλληλη φωτογραφική μηχανή για κάθε χρήστη.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ