Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Quest Mini PC: O ιδανικός υπολογιστής για κάθε γραφείο από την Info-Quest

 Μικρό μέγεθος, αθόρυβη λειτουργία, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Το Quest Mini PC, ο νέος υπολογιστής της Info-Quest, με το εξαιρετικά μικρό μέγεθος, το μοντέρνο design, τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και τη σιωπηλή λειτουργία του, απευθύνεται στο σύγχρονο και μοντέρνο εργαζόμενο, που αναζητά την απόδοση, την εργονομία, αλλά και τη μέγιστη οικονομία.

Το QuestMiniPC, με ιδιαίτερα πρωτοποριακή σχεδίαση και διαστάσεις μόλις 27 x6 x20 cmείναι 88% μικρότερο από ένα συνηθισμένο PC, καταλαμβάνοντας ελάχιστο από τον πολύτιμο χώρο του γραφείου – όχι παραπάνω από ένα βιβλίο - χωρίς να υπολείπεται όμως σε λειτουργικότητα και δυνατότητες. Ο επεξεργαστή Intel® Atom™, εξασφαλίζει την ισχύ και απόδοση που απαιτούν οι σύγχρονες εφαρμογές γραφείου, επικοινωνίας και διασκέδασης, ενώ η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel® GMA 950 καθώς και το 6κάναλο σύστημα ήχου υψηλής πιστότητας, εξασφαλίζουν αντίστοιχα εξαιρετικής ποιότητας γραφικά και απόδοση ήχου, εφάμιλλη με αυτή ενός συστήματος Hometheater. Παρά το μικρό του μέγεθος το MiniPCδιαθέτει όλες τις απαραίτητες θύρες για συνδέσεις με το δίκτυο, περιφερειακά, μικρόφωνα, ακουστικά, κλπ.

Πέρα από το designκαι το μικρό μέγεθος, το Quest Mini PC, διεκδικεί μία περίοπτη θέση στο σύγχρονο περιβάλλον γραφείου, καθώς είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον και ιδιαίτερα οικονομικό: Είναι οικολογικά σχεδιασμένο σύμφωνα με τα πρότυπα RοHS, καταναλώνει έως και 87% λιγότερη ενέργεια από ένα συμβατικό PCsκαι λειτουργεί εξαιρετικά αθόρυβα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις σε κάθε τομέα.

Μάθετε περισσότερα στο www.questpc.gr, ή επισκεφτείτε το www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Info-Quest, ένα UShop, ή επιλεγμένα καταστήματα τεχνολογίας και αποκτήστε το μοναδικό Quest Mini PC.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ