Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Quest Xpand Ingenious & Magic Desktop: O ιδανικός υπολογιστής για μικρούς και μεγάλους

 

Μοιραστείτε το Quest PC με τα παιδιά σας με απόλυτη ασφάλεια.

Η νέα σειρά υπολογιστών Quest Xpand Ingenious, που κυκλοφόρησε μόλις στην Ελληνική αγορά από την Info-Quest είναι γεμάτη εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Τα συστήματα ενσωματώνουν τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστές, λειτουργικό σύστημα και υποσυστήματα γραφικών, εξασφαλίζοντας την ισχύ, τις multimediaδυνατότητες, τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, αλλά και την οικονομικότητα, που αναζητά ο σύγχρονος αγοραστής.

Επιπλέον και για πρώτη φορά στην αγορά, επιλεγμένα μοντέλα της σειράς διατίθενται με Δώρο το Magic Desktop, ένα από τα πιο ασφαλή και ολοκληρωμένα λειτουργικά συστήματα και εφαρμογές για παιδιά ηλικίας από 2 έως 10 ετών, που μετατρέπει το PCσε ένα χαρούμενο φιλικό και ασφαλές περιβάλλον γεμάτο εκπλήξεις.

Το MagicDesktop λειτουργεί ως ένα πρόσθετο εξειδικευμένο λειτουργικό σύστημα σε Windows-basedPCs, με υπέροχα γραφικά, πολλές εφαρμογές για διασκέδαση, εκπαίδευση και επικοινωνία και ταυτόχρονα με προστασία των ρυθμίσεων και των και εφαρμογών του ενηλίκου.

Η χρήση κωδικού για είσοδο στα windows, τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές των ενηλίκων, η απόλυτα ελεγχόμενη πρόσβαση των παιδιών στο Internetκαι στις εφαρμογές, το παιδικό Email, η Δυνατότητα «Πρώτα τα Μαθήματα – Μετά το Παιχνίδι», που δίνει πρόσβαση στα παιχνίδια αφού έχει ολοκληρωθεί πρώτα το προκαθορισμένο πρόγραμμα εκμάθησης, η λειτουργία «Παίζω και Μαθαίνω», είναι λίγες μόνο από τις καταπληκτικές δυνατότητες του Magic Desktop. Και βέβαια οι απίθανες εφαρμογές που περιλαμβάνει – οι περισσότερες στα Ελληνικά - όπως το διασκεδαστικό πρόγραμμα κειμένου, τα παιχνίδια και τα Puzzles, η δυνατότητα ηχογράφησης ηχητικών μηνυμάτων, το πρόγραμμα ζωγραφικής και επεξεργασίας εικόνων, όπως και η συνεχής ανανέωση με νέο περιεχόμενο και εφαρμογές θα κάνει τα παιδιά να το λατρέψουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Magic Desktopγια δεύτερη συνεχή φορά αξιολογήθηκε ως «Το καλύτερο software για παιδιά έως 10 ετών», σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Deloitte& Toucheγια λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης – πρωτοβουλία «Safer Internet day”

Μάθετε περισσότερα στο www.questpc.gr, ή επισκεφτείτε το www.you,gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Info-Quest, ένα UShop, ή ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα τεχνολογίας και αποκτήστε ένα μοναδικό PC που μπορείτε με απόλυτη ασφάλεια να μοιραστείτε με τα παιδιά σας.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ