Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Το www.You.gr υποστήριξε το Ε.Δ.κ.Β. και συμμετείχε στη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Έμφυλης Βίας

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, το www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου Quest, προσέφερε μέρος των εσόδων του της 25ης Νοεμβρίου στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας, συμβάλλοντας στο σημαντικό έργο του για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της Έμφυλης Βίας.

To Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας (Ε.Δ.κ.Β.) ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό την πρόληψη της έμφυλης βίας και την προαγωγή της ισότητας των φύλων, μέσω καταρτίσεων επαγγελματιών και ευαισθητοποιήσεων γενικού πληθυσμού και στοχευμένων ομάδων. Επιπλέον, εστιάζει στην ολιστική στήριξη και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία, με έμφαση σε μητέρες με παιδιά που χρήζουν ιδιαίτερης προστασίας και στήριξης, η οποία παρέχεται σε συνεργασία με τον Οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στο πλαίσιο ανάλογου συμφώνου συνεργασίας.

Το you.gr, Quest συμμετέχει σε πρωτοβουλίες που προάγουν το σεβασμό και προσδοκά με την πρωτοβουλία αυτή, να συμβάλλει στην αφύπνιση γύρω από το ιδιαίτερα σημαντικό θέμα της Έμφυλης Βίας.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ