GR | EN Quest group

Λογότυπα Εταιρειών

Στη διάθεσή σας τα λογότυπα των εταιρειών του Ομίλου Quest

Προφίλ Εταιρειών

Στη διάθεσή σας σύντομα προφίλ των εταιρειών του Ομίλου

H Quest Συμμετοχών, μητρική εταιρεία ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα, έχει ισχυρή παρουσία στους τομείς της Πληροφορικής, των Ηλεκτρονικών Συναλλαγών, της Πράσινης Ενέργειας και των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών. Ξεκινώντας το 1981 ως Info-Quest, η εταιρεία έχει συμβάλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση και εξέλιξη της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής και Επικοινωνιών, στην ανάπτυξη και διάδοση των νέων Τεχνολογιών, στην εισαγωγή και χρήση της Πληροφορικής στην εκπαίδευση και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο ΧΑ από το 1998 ενώ ο Όμιλος Quest απασχολεί συνολικά περισσότερους από 1.500 εργαζόμενους υψηλής κατάρτισης.
H Info Quest Technologies, μέλος του Ομίλου Quest, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρεία διανομής προϊόντων & υπηρεσιών Πληροφορικής στην Ελλάδα, με περισσότερα από 35 χρόνια παρουσίας στην αγορά. H εταιρεία συνεργάζεται με τους κορυφαίους διεθνείς κατασκευαστές, παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών cloud & e-Commerce, καθώς και προϊόντων ΙΤ & Mobility, ενώ διαθέτει, επίσης, μία ευρεία γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και προσφέρει υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης υψηλών διεθνών προδιαγραφών. Η Εταιρεία ανήκει 100% στον όμιλο Quest.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.infoquest.gr
Η Uni Systems, ιδρυθείσα το 1964 και σήμερα μέλος του Ομίλου Quest, συγκαταλέγεται στις πλέον αξιόπιστες εταιρείες παροχής Ολοκληρωμένων Λύσεων και Υπηρεσιών ΤΠΕ της ευρύτερης ΝΑ και Κεντρικής Ευρώπης, αποτελώντας στρατηγικό εταίρο Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, οργανισμών Δημοσίου, Τηλεπικοινωνιακών παρόχων και επιχειρήσεων. Με περισσότερα από 500 εξειδικευμένα στελέχη και θυγατρικές εταιρείες στο Βέλγιο, στο Λουξεμβούργο και στη Ρουμανία, επενδύει έμπρακτα στη διεθνή προοπτική της, επιδεικνύοντας εξαιρετική αξιοπιστία και ευρύ χαρτοφυλάκιο επιτυχιών και βέλτιστων πρακτικών. Η Εταιρεία ανήκει 100% στον όμιλο Quest.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.unisystems.gr
Η εταιρεία iSquare είναι ο επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών και έχει ως αντικείμενο τη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Η Εταιρεία ανήκει 100% στον όμιλο Quest.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.iSquare.gr
H εταιρεία iStorm ανήκει στον Όμιλο Quest και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καταστημάτων Apple Premium Reseller (APR), με την ονομασία iStorm. H iStorm έχει συνολικά επτά καταστήματα, τέσσερα βρίσκονται στην Αθήνα (στο Κολωνάκι, στη Γλυφάδα, στο εμπορικό κέντρο River West και στο εμπορικό κέντρο Golden Hall) και δύο στη Θεσσαλονίκη (στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos και στο εμπορικό κέντρο Πλατεία, στη Τσιμισκή). Το Φθινόπωρο του 2016 η iStorm επεκτάθηκε και στην Κύπρο, ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα στη Λευκωσία.
Τα καταστήματα iStorm δημιουργήθηκαν εξαρχής με στόχο να προσφέρουν στους fans και χρήστες των προϊόντων Apple – επαγγελματίες και ερασιτέχνες - αλλά και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν το οικοσύστημα της Apple από κοντά, μία εξαιρετική εμπειρία επικοινωνίας, εξυπηρέτησης και αγοράς, αντάξια της ποιότητας και της καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Apple. Η Εταιρεία ανήκει 100% στον όμιλο Quest.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.iStorm.gr
H εταιρεία Quest Online ανήκει κατά 100% στον Όμιλο Quest και εξειδικεύεται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Αξιοποιώντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τις υποδομές και τις συνέργειες του Ομίλου Quest, η Quest Online, σχεδιάζει, αναπτύσσει και υποστηρίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας και προϊόντων καθημερινής χρήσης www.you.gr, ένα από τα πλέον δημοφιλή, αξιόπιστα και γοργά αναπτυσσόμενα Ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.you.gr
H Cardlink ιδρύθηκε το 2004 και λειτουργεί το μεγαλύτερο δίκτυο τερματικών POS για πραγματοποίηση συναλλαγών με κάρτες στην Ελλάδα. Τα τερματικά της Cardlink βρίσκονται σε περισσότερα από 100.000 σημεία, εξυπηρετώντας με ασφάλεια και ταχύτητα επιχειρήσεις και καταναλωτές στην πραγματοποίηση των καθημερινών τους συναλλαγών. Η ομάδα της Cardlink παρακολουθεί τις εξελίξεις στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών και, υιοθετώντας τις τελευταίες τεχνολογίες, δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που συνεχώς βελτιώνουν την συναλλακτική εμπειρία τόσο στο φυσικό, όσο και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Από τον Ιανουάριο του 2015, η Cardlink είναι εταιρία του Ομίλου Quest. Η Εταιρεία ανήκει 85% στον όμιλο Quest.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.Cardlink.gr
Η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Α.Ε.Ε., εταιρεία του Ομίλου Quest, λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981 και αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (courier). Απασχολεί στο Ταχυδρομικό δίκτυό της περίπου 3.000 εξειδικευμένους εργαζομένους και διαθέτει την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στον χώρο της στην Ελλάδα, ενώ είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001. Διαθέτει τις πιο σύγχρονες υποδομές σε μηχανογραφικό εξοπλισμό, καθώς και αυτόματα συστήματα διαλογής και παρακολούθησης/εντοπισμού των αποστολών. Διαθέτει το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο καταστημάτων ταχυμεταφορών στην Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία, με περισσότερα από 400 καταστήματα και σημεία εξυπηρέτησης, τα οποία καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες επικοινωνίας εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων και ιδιωτών σε 200 χώρες σε όλο τον κόσμο, με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία. Η ACS επενδύει συνεχώς σε υποδομές και στο σχεδιασμό νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών και προϊόντων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Πελατών της, στα πλαίσια της ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης των αναγκών της αγοράς. Η Εταιρεία ανήκει 100% στον όμιλο Quest.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.acscourier.gr
Η Quest Ενεργειακή δραστηριοποιείται στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και ειδικότερα στην ανάπτυξη, κατασκευή και λειτουργία σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ. Παράλληλα η εταιρεία αξιολογεί νέες τεχνολογίες και αγορές στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας, οι οποίες αναπτύσσονται σταδιακά και αναμένεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο την επόμενη πενταετία, τόσο στον τρόπο χρήσης της ηλεκτρικής ενέργειας όσο και στη διαχείριση αυτής. Όραμα της Quest Ενεργειακής αποτελεί η μέγιστη δυνατή συνεισφορά στην αλλαγή του μίγματος της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα.

Συχνές Ερωτήσεις

Στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε

Το Τμήμα Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας του Ομίλου Quest θα σας βοηθήσει σε αυτό, μπορείτε να μιλήσετε μαζί μας στο τηλ 211 9991494 ή γραπτά στο pr@quest.gr