Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Ακαταμάχητη εορταστική προσφορά από το you.gr: Laptop με Δώρο Smartphone!

Χριστούγεννα χωρίς δώρα δεν γίνεται και το www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου Quest, ετοίμασε μία μεγάλη έκπληξη - προσφορά για όλους:  προτείνει ένα πανίσχυρο Laptop Lenovo σε καταπληκτική τιμή, δίνοντας επιπλέον και  Δώρο ένα Lenovo Smartphone αξίας 149€.

Το Lenovo G50-45, είναι ένα πανίσχυρο, τελευταίας γενιάς Laptop15,6”, που ενθουσιάζει με τις επιδόσεις και την εργονομία του. Διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή, 8GB μνήμη, 2 GB  κάρτα γραφικών, 1 ΤΒ σκληρό δίσκο και Windows 8.1  για να μπορεί να ανταπεξέλθει άνετα στην απαιτητική mobile καθημερινότητα. Το Lenovo G50-45 είναι διαθέσιμο στο you.gr στη μοναδική τιμή των  499€ και σε12 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Το  Δώρο Smartphone Lenovo A536 κάνει την προσφορά  του www.you.gr πραγματικά ακαταμάχητη!  Πρόκειται για ένα κομψό λευκό smartphoneμε μεγάλη οθόνη  5”, με πανίσχυρο τετραπύρηνο επεξεργαστή,  Διπλή SIM, RAM1 GBκαι το νεότερο λειτουργικό σύστημα  Android™ 4.4 , ιδανικό για επικοινωνία, σερφάρισμα στο Internet και διασκέδαση.

H προσφορά για το Laptop Lenovo G50-45 με Δώρο τo Lenovo Smartphone A536 είναι διαθέσιμη μόνο στο www.you.gr και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Χρόνια Πολλά!

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ