Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Tο δεύτερο κατάστημα iStorm στην Κύπρο, υποδέχεται η Λεμεσός

Η iStorm, ο ειδικός της Apple, ανοίγει νέο κατάστημα στη Μαρίνα Λεμεσού, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου. Η Μαρίνα Σάττι και οι Fonέs, με live συναυλία καλωσορίζουν τους φίλους της Apple στα εγκαίνια του καταστήματος την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, στις 19:30. H iStorm περιμένει το κοινό με πολλές εκπλήξεις, σούπερ προσφορές και δώρα.

Στο νέο κατάστημα, οι καταναλωτές θα έρθουν σε επαφή με το οικοσύστημα της Apple και τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει. Η iStorm διαθέτει την πλήρη γκάμα προϊόντων της Apple, ευρεία ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, ολοκληρωμένες υπηρεσίες και τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές που θέτει η Apple για τα καταστήματα Apple Premium Reseller. Στο κατάστημα, οι καταναλωτές λαμβάνουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση από το άρτια καταρτισμένο και πιστοποιημένο από την Apple προσωπικό, απολαμβάνοντας
αγοραστική εμπειρία αντάξια της ποιότητας και καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Apple.


Το νέο iStorm στη Λεμεσό ξεκινά την πορεία του δυο χρόνια μετά το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην Κύπρο, στη Λευκωσία και αποτελεί το όγδοο κατάστημα iStorm, της μοναδικής σε Ελλάδα και Κύπρο αλυσίδας Apple Premium Reseller. Αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά, με στόχο την παροχή αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης και ενημέρωσης στον καταναλωτή γύρω από την τεχνολογία και τις προτάσεις της Apple.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα istorm.com.cy

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ