Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Δώρα για όλους στο you.gr: Laptop από 179€, Smartphone από 57€, παραδόσεις και Κυριακή

Το www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου Quest, είναι πανέτοιμο με χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, τόσο για τους φίλους της τεχνολογίας, άλλα και όσους αναζητούν κάτι πρωτότυπο, κάτι προσωπικό ή κάτι νέο για να ανανεώσουν τον οικιακό τους εξοπλισμό, κάνοντας την επιλογή των δώρων μια διασκεδαστική και απλή υπόθεση. Laptops και Smartphones, Κονσόλες παιχνιδιών, Τηλεοράσεις και εσπρεσσομηχανές, κουρευτικές, ξυριστικές μηχανές και ψαλίδια ισιώματος, επιτραπέζια παιχνίδια, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία από Lego και Playmobil, επιτραπέζια παιχνίδια, παιχνίδια για PS4 και PC, Drones και Action Cams και φιγούρες Star Wars, προσφέρουν άπειρες επιλογές για δώρα.

Και επειδή φέτος, περισσότερο από ποτέ, η οικονομία μετράει, στο you.gr τα 4G Smartphones ξεκινούν από 57€, τα Laptops από 179€, ενώ όλοι οι Inventor αφυγραντήρες προσφέρονται με έκπτωση 20€. Έχοντας σταθερό στόχο να κάνει το e-shopping πιο εύκολο, απλό και διασκεδαστικό από ποτέ, το you.gr παρέχει όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, δυνατότητα άτοκων δόσεων με τη χρήση πιστωτικών καρτών, Δωρεάν παράδοση σε 350 και πλέον σημεία σε όλη την Ελλάδα, καθώς και δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης στην Αττική.

Επιπλέον, μέχρι το τέλος του έτους οι παραδόσεις θα γίνονται και Κυριακή σε επιλεγμένες περιοχές, για ακόμα περισσότερη διευκόλυνση και άνεση των πελατών. Μια επίσκεψη στο www.you.gr, είναι μια μεγάλη βόλτα στον κόσμο των δώρων και των εκπλήξεων. Χρόνια Πολλά!

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ