Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Για ακόμα μία χρονιά, ο Όμιλος Quest κοντά στο Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα»

Με πρωτοβουλία της Uni Systems, οι εργαζόμενοι στον Όμιλο Quest, με τη στήριξη της Διοίκησης του Ομίλου οργάνωσαν Snack Bazaar, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για θεραπείες βρεφών και νηπίων στο Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα».

 Η πρωτοβουλία αυτή του εργατικού δυναμικού του Ομίλου αποτελεί συνέχεια των ενεργειών εξεύρεσης πόρων που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, χάρη στις οποίες καλύφθηκαν τα έξοδα ψυχοθεραπειών, κινησιοθεραπειών και λογοθεραπειών δύο νηπίων, με τελικό αποτέλεσμα την εύρεση κατάλληλου οικογενειακού περιβάλλοντος και υιοθεσίας τους.

 Το Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» αποτελεί έναν από τους κύριους φορείς παιδικής προστασίας στην Ελλάδα, φιλοξενώντας παιδιά τα οποία είτε είναι εγκαταλελειμμένα, είτε πρέπει για κάποιο μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα να ζήσουν χωρίς τη φυσική οικογένειά τους. Βασικός στόχος του Ιδρύματος είναι τα φιλοξενούμενα παιδιά να υιοθετηθούν μέσω των προγραμμάτων Υιοθεσίας ή Αναδοχής.

 Κοινωνικά υπεύθυνος ως οργανισμός, ο Όμιλος Quest αξιολόγησε θετικά και στήριξε ενεργά τη συγκεκριμένη  πρωτοβουλία των εργαζομένων του, ενισχύοντας την σε πόρους. 

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ