Skip to main content

Κέντρο Τύπου

H Info Quest Technologies authorized distributor της Check Point

Την έναρξη της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν  η Check Point Software Technologies  και η Info Quest Technologies, για τη διάθεση στην Ελληνική αγορά του συνόλου των λύσεων  του κορυφαίου παρόχου λύσεων κυβερνοασφάλειας σε επιχειρήσεις και κυβερνήσεις παγκοσμίως.

Η Check Point προστατεύει διεθνώς περισσότερους από 100.000 οργανισμούς όλων των μεγεθών. Το χαρτοφυλάκιο λύσεων Check Point Infinity της εταιρείας, προστατεύει επιχειρήσεις και δημόσιους οργανισμούς από κυβερνοεπιθέσεις 5ης γενιάς με κορυφαίο ποσοστό πρόληψης κακόβουλου λογισμικού ransomware και άλλων απειλών. Το Infinity, περιλαμβάνει τέσσερις βασικούς πυλώνες που προσφέρουν ασφάλεια και πρόληψη απειλών χωρίς συμβιβασμούς σε εταιρικά περιβάλλοντα: Check Point Harmony, για απομακρυσμένους χρήστες, Check Point CloudGuard, για αυτoματοποιημένη ασφάλεια στο cloud και Check Point Quantum, για την προστασία του δικτύου και των κέντρων δεδομένων, όλα ελεγχόμενα από την πιο ολοκληρωμένη και ενοποιημένη διαχείριση ασφάλειας του κλάδου, την Check Point Horizon, μια σουίτα λειτουργιών ασφαλείας με προτεραιότητα την πρόληψη. Ενσωματώνοντας τεχνολογίες  ΑΙ (GenAI Assistant), οι λύσεις της Check Point, μεταμορφώνουν την κυβερνοασφάλεια, ενισχύοντας σημαντικά την αυτοματοποιημένη πρόληψη, την ταχύτητα ανταπόκρισης σε τυχόν απειλές και ευρύτερα την αποτελεσματικότητα  και ευφυία της ενοποιημένης διαχείρισης των  περιστατικών κυβερνοασφάλειας.

«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός επιχειρήσεων και οργανισμών, από τη μετάβαση στο cloud και τους απομακρυσμένους χρήστες, μέχρι την  προστασία των επιχειρησιακών υποδομών, έχει αναδείξει σε παγκόσμιο επίπεδο την κυβερνοασφάλεια, ως μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες προκλήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους οργανισμού ή κλάδου. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Check Point.  Εκτιμούμε ότι οι Ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί, μπορούν να ωφεληθούν σημαντικά από την εξειδικευμένη τεχνογνωσία, την ολιστική προσέγγιση και την καινοτομία λύσεων της εταιρείας και να θωρακιστούν απέναντι σε κάθε πιθανή απειλή.  Δεσμευόμαστε μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας θα εργαστούμε εντατικά για την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή τους από όλο το εύρος της αγοράς», δήλωσε ο Αντώνης Σταματόπουλος, Εμπορικών Διευθυντής Cloud λύσεων και Υπηρεσιών της Info Quest Technologies.

«Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό θα ήθελα να ανακοινώσω την έναρξη μιας σημαντικής νέας συνεργασίας της Check Point με την Info Quest Technologies! Από σήμερα, η εταιρεία μας ξεκινά μια νέα και ελπιδοφόρα στρατηγική συνεργασία για τη διανομή των καινοτόμων λύσεών μας, ενισχύοντας ακόμα περισσσότερους Οργανισμούς και Επιχειρήσεις στον κρίσιμο τομέα της Κυβερνοασφάλειας.

Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την εταιρεία μας, αλλά και για τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, καθώς μέσω της ευρείας παρουσίας της Info Quest Technologies στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, αλλά και της υψηλής ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών της, διασφαλίζουμε ότι οι λύσεις μας θα φτάσουν σε περισσότερους οργανισμούς, επιτρέποντάς τους να απολαμβάνουν τα οφέλη της τεχνολογίας μας. Η συνεργασία αυτή ενισχύει την παρουσία μας στην αγορά και μας επιτρέπει να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες και ασφαλείς υπηρεσίες στους πελάτες μας, καθώς οι λύσεις της Check Point ενσωματώνονται  σε ένα ευρύ πορτοφόλιο προσφερόμενων λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού τις οποίες ήδη προσφέρει η Info Quest Technologies με μεγάλη επιτυχία.

Καλωσορίζουμε λοιπόν την Info Quest Technologies στην «οικογένεια» της Check Point και ανυπομονούμε να δούμε τα θετικά αποτελέσματα που θα φέρει αυτή η στρατηγική συνεργασία», δήλωσε ο κ Μιχάλης Μπόζος, Country Manager της Check Point για την Ελλάδα,την Κύπρο, τη Βουλγαρία κaι τη Ρουμανία.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ