Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Το iOS 4.2 της Apple είναι τώρα διαθέσιμο

Η Apple ανακοίνωσε τη διάθεση του iOS 4.2, την τελευταία έκδοση του πιο προηγμένου λειτουργικού συστήματος στον κόσμο για φορητές συσκευές. Η έκδοση αυτή φέρνει τις ολοκαίνουριες λειτουργίες AirPlay και AirPrint για iPod touch και iPhone και ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά προηγούμενων εκδόσεων στο iPad.

Το AirPlay δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους iPod touch, iPhone και iPad να  κάνουν stream τη μουσική τους μέσω του AirPort Express. Έτσι, μπορούν να ακούσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια στο στερεοφωνικό σύστημα του σπιτιού τους ή μέσω ηχείων, συμβατά με τη λειτουργία AirPlay που θα είναι σύντομα διαθέσιμα.

Ένα ακόμα νέο χαρακτηριστικό του iOS 4.2 είναι το AirPrint, η επόμενη γενιά στην ασύρματη εκτύπωση. Με ένα απλό άγγιγμα, μπορείτε να εκτυπώσετε φωτογραφίες και αρχεία ασύρματα χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον drivers. Μια μεγάλη ποικιλία εκτυπωτών θα είναι συμβατοί με τη λειτουργία AirPrint, όπως οι HP Photosmart, HP Laserjet Pro και HP Officejet.

Επιπλέον, η εφαρμογή Find My iPhone (ή iPod touch ή iPad) είναι πλέον διαθέσιμη δωρεάν μέσω του App Store χωρίς να χρειάζεται συνδρομή στο MobileMe. Το Find My iPhone εντοπίζει εύκολα και γρήγορα τη χαμένη σας συσκευή και σας ενημερώνει για τη θέση της ώστε να αποτρέπει την κλοπή των δεδομένων σας.

Τέλος, το νέο λειτουργικό σύστημα iOS 4.2 φέρνει στο iPad πάνω από 100 χαρακτηριστικά από προηγούμενες εκδόσεις του iOS όπως τις δυνατότητες Multitasking, Folders, Unified Inbox και Game Center.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ