Skip to main content

Κέντρο Τύπου

iPlanet, το πρώτο περιοδικό ειδικά για τα προϊόντα της Apple

 Η iSquare παρουσιάζει το περιοδικό iPlanet, το πρώτο έντυπο με θέμα τα προϊόντα της Apple και το οικοσύστημα που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτά.

Το iPlanet έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους που αγαπούν την Apple και τα προϊόντα της. Κύριος στόχος του iPlanet είναι να ενημερώνει τους αναγνώστες του με απλό και κατανοητό τρόπο για τα τελευταία νέα και προϊόντα, να παρέχει χρήσιμες συμβουλές για την καλύτερη αξιοποίηση των προϊόντων Apple, αλλά και να προσφέρει έναν ολοκληρωμένο οδηγό αγοράς. Η γραφή του απευθύνεται σε κάθε χρήστη, ανεξαρτήτως επιπέδου γνώσεων τεχνολογίας, ενώ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εικόνα με στόχο την ξεκούραστη και εύκολη ανάγνωση αλλά και την ξεκάθαρη πληροφόρηση. 

Μέσα στις σελίδες του πρώτου τεύχους του iPlanet, υπάρχει πλούσιο υλικό, όπως άρθρα για τα νέα iPod, για όλες τις δυνατότητες του iPad 2, για τα νέα και εκπληκτικά MacBook Air, παρουσιάσεις χρήσιμων Apps για iPhone, iPad και iPod touch αλλά και χρήσιμες συμβουλές για δημοφιλείς εφαρμογές και για τη μετάβασή σας από PC σε Mac. Ακόμη, στην ύλη του περιοδικού παρουσιάζονται οι απόψεις των χρηστών, με συνεντεύξεις όπως του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, ο οποίος μιλάει αποκλειστικά για την εμπειρία του με τα προϊόντα της Apple, ενώ στις πρώτες του σελίδες υπάρχει ένα ενδιαφέρον και ιδιαίτερο άρθρο για το μοναδικό Steve Jobs. 

Το περιοδικό iPlanet θα διανέμεται δωρεάν από τα καταστήματα των Apple Premium Resellers Document στη Γλυφάδα, Golden-i στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, iStorm στο Κολωνάκι, iStorm στο εμπορικό κέντρο Riverwest, καθώς και Systemgraph στο εμπορικό κέντρο Smart Park, ενώ σε ηλεκτρονική μορφή από τις ιστοσελίδες των Apple Premium Resellers, αλλά και από την ηλεκτρονική διεύθυνση του περιοδικού www.iplanet.com.gr

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ