Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Μεγάλη κλήρωση δώρων και νέες εκπτώσεις για τους Πελάτες ACS Member!

Τώρα με τη χρήση της κάρτας μέλους “ACS Member”, οι Πελάτες των Καταστημάτων ACS βγαίνουν διπλά κερδισμένοι. Κάθε φορά που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες ACS σε οποιοδήποτε από τα 300 καταστήματα του Πανελλαδικού της Δικτύου και με την επίδειξη της κάρτας τους, κερδίζουν έως και 30% έκπτωση στην αξία των αποστολών τους (ανάλογα με το πλήθος των αποστολών), ενώ για όσες αποστολές χρησιμοποιούν την κάρτα “ACS Member”, συγκεντρώνουν ισάριθμες συμμετοχές για τη Μεγάλη Κλήρωση Δώρων 2009 (2 αυτοκίνητα Ford Ka και 21 μεγάλα δώρα).

Επιπρόσθετα, οι κάτοχοι της κάρτας ACS Member, αποκτούν σταθερό κωδικό και απολαμβάνουν ταχύτητα στην εξυπηρέτηση τους (αφού τα στοιχεία αποστολέα ‘διαβάζονται’ αυτόματα από το barcodeτης κάρτας), καθώς και άμεση πληροφόρηση για τις αποστολές τους και τον Λογαριασμό τους μέσω της ιστοσελίδας της ACS, κάνοντας απλά loginστην ειδική Περιοχή Μελών με τον κωδικό της κάρτας τους και το passwordπου τους αποστέλλεται ηλεκτρονικά (μέσω e-mail ή sms).

Η άνω έκπτωση και οι συμμετοχές στην κλήρωση δώρων ισχύουν έως τις 31/12/09 – για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο πλησιέστερο κατάστημα ACS ή στην ιστοσελίδα της ACS www.acscourier.gr.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ