Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Μοναδικά δώρα με την αγορά κάθε Μac από το U, για ακόμη περισσότερη απόλαυση!

 Μετατρέψτε τις πασχαλινές σας αγορές σε μοναδική εμπειρία αγοράζοντας από το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.you.gr και τα καταστήματα U τον Μac της αρεσκείας σας και αποκτήστε μαζί μοναδικά δώρα.

Το U προσφέρει έως 30/4/11 με όλα τα ΜacBook ΔΩΡΟ το Apple Magic Mouse, το πρώτο Multi-Touch mouse!  Πατήστε όπου θέλετε, κάντε scroll προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, πλοηγηθείτε μεταξύ φωτογραφιών με τον πλέον στυλάτο τρόπο. Το Magic Mouse λειτουργεί ασύρματα εκμεταλλευόμενο την τεχνολογία Bluetooth, ώστε να μη χρειάζεται να έχετε περιττά καλώδια, ενώ διαθέτει ακόμα και ενσωματωμένο λογισμικό, προκειμένου να το ρυθμίσετε όπως ακριβώς θέλετε!  

Αντίστοιχα, με κάθε iMac και Mac mini που θα προμηθευτείτε από το U, παίρνετε ΔΩΡΟ το Apple Magic Trackpad, το πρώτο trackpad πολλαπλής αφής για σταθερούς υπολογιστές Mac.  Το Magic Trackpadχρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία πολλαπλής αφής που χρησιμοποιείται στο MacBook Pro, αλλά είναι ακόμα μεγαλύτερο. Με σχεδόν 80% μεγαλύτερη επιφάνεια, είναι το μεγαλύτερο trackpad πολλαπλής αφής που έχει κατασκευαστεί ποτέ από την Apple. Υποστηρίζει ένα πλήρες σύνολο κινήσεων, δίνοντάς σας έναν εντελώς νέο τρόπο ελέγχου του υπολογιστή σας. Χρησιμοποιήστε το Magic Τrackpad στη θέση του ποντικιού ή σε συνδυασμό μαζί του, σε κάθε υπολογιστή Mac, συνδέοντάς το μέσω Bluetooth

Επιλέξτε ανάμεσα στα νέα προηγμένα ΜacBook Pro,  τα υπέρκομψα MacBook Air, το οικονομικό λευκό MacBook, τον απόλυτο «όλα σε ένα»  iMac και το ταχύτερο μικρό Μac mini, το μοντέλο που σας ταιριάζει καλύτερα και αξιοποιήστε τα μοναδικά δώρα του U, κάνοντας την Mac-εμπειρία ακόμα πιο μοναδική.

Επισκεφτείτε σήμερα το www.you.gr ή ένα από τα 75 καταστήματα Uσε όλη την Ελλάδα και αποκτήστε το δικό σας Mac.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ