Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Ο Π. Τζωρτζάκης αποχωρεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Quest Συμμετοχών

Την απόφαση του να αποχωρήσει από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Quest Συμμετοχών, ανακοίνωσε ο Παντελής Τζωρτζάκης, ώστε να ασχοληθεί με νέες δικές του επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Ο Παντελής Τζωρτζάκης είναι ένα από τα σημαντικότερα και ιστορικά στελέχη της αγοράς Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και ιδρυτής της Forthnet AE. Διετέλεσε Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Κατά τη διάρκεια της θητείας του καταρτίστηκε η πρώτη Εθνική Στρατηγική για την Πληροφορική και τις Επικοινωνίες, που έθεσε τις βάσεις για την εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στη χώρα.

Σχετικά με την παραίτησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Quest Συμμετοχών, ο ίδιος δήλωσε: «σχετικά πρόσφατα αποφάσισα να αφιερωθώ σε νέες, προσωπικές μου δραστηριότητες. Για τον λόγο αυτό, έκρινα ότι η καθημερινή διοίκηση της Quest Συμμετοχών, καθώς και οι εκτελεστικές μου αρμοδιότητες πρέπει να ανατεθούν σε κάποιον άλλο. Οι σχέσεις μου με τον Όμιλο παραμένουν άριστες, άλλωστε θα παραμείνω στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας, συνδράμοντας στη διαμόρφωση της στρατηγικής του Ομίλου Quest».

Από την πλευρά της εταιρίας, ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Φέσσας δήλωσε «Χαίρομαι για την προσωπική εξέλιξη του Παντελή και ταυτόχρονα λυπάμαι που χάνω έναν πολύτιμο συνεργάτη από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου. Τα τρία χρόνια που ο Παντελής είχε τη διοίκηση του Ομίλου, ενισχύθηκε σημαντικά η θέση μας, τόσο οικονομικά όσο και επιχειρηματικά, με επενδύσεις σε νέες, στρατηγικά επιλεγμένες δραστηριότητες. Χαίρομαι ιδιαίτερα που παραμένει στο Δ.Σ. του Ομίλου και είμαι βέβαιος για την εποικοδομητική συνέχιση της συνεργασίας μας.»

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ