Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Περισσότερα από 100.000 Cardlink POS τερματικά σε όλη την Ελλάδα

H Cardlink διαχειρίζεται το μεγαλύτερο δίκτυο για συναλλαγές με κάρτες στην Ελλάδα.

Τα τερματικά POS της Cardlink απευθύνονται σε τράπεζες, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες και αποτελούν το πιο ευέλικτο εργαλείο για την πραγματοποίηση συναλλαγών με κάρτες.

Τα τερματικά της Cardlink δέχονται όλες τις κάρτες, όλων των τραπεζών και προσφέρουν στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες την υποστήριξη του συνόλου των συνεργασιών τους με τις τράπεζες για την αποδοχή συναλλαγών με κάρτες, μέσα από ένα και μόνο τερματικό. Διατίθενται ενσύρματα, ασύρματα και σε μορφή mobile POS (mPOS) για συναλλαγές από έξυπνα κινητά και ταμπλέτες, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών των επιχειρήσεων.

Ο Αντίγονος Παπαδόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της Cardlink, δήλωσε: «Προτεραιότητά μας είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών της αγοράς. Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο προκειμένου να προσαρμοσθούμε στις απότομα αυξημένες απαιτήσεις που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα στην εξυπηρέτηση της αγοράς. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την επίτευξη του συμβολικού αριθμού των 100.000 τερματικών. Στην επιτυχία μας, συνέβαλλαν όλες οι Ελληνικές συστημικές τράπεζες, ιδιαίτερα οι Alpha Bank και Eurobank που είχαν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία και επέκταση του δικτύου μας και τις ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους. Ταυτόχρονα, έχουμε ολοκληρώσει την επέκταση και αναβάθμιση των υποδομών μας προκειμένου να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας. Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που θα προκύψουν, ώστε να συμβάλλουμε σημαντικά στην επέκταση των ηλεκτρονικών συναλλαγών στην Ελλάδα».

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ