Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Το Q-Prime ERP / Financials της Uni Systems εξελίσσεται

Η ευρέως διαδεδομένη πλατφόρμα, καλύπτοντας  το σύνολο των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης, συμμορφώνεται πλήρως με το Π.Δ.113/2010 «Περί ανάληψης υποχρεώσεων από τους Διατάκτες»

 Η Uni Systems, με σημαντική πελατειακή βάση στον τομέα της Δημόσιας Διοίκησης και στο πλαίσιο της υποστήριξης της δημοσιονομικής πολιτικής,  ανακοινώνει τη νέα έκδοση της τεχνολογικής πλατφόρμας προϊόντων λογισμικού Q-Prime ERP/Financials R.4.

Η ανανέωση και προσαρμογή του λογισμικού, ανεπτυγμένο εξ’ ολοκλήρου από τη Uni Systems, προέκυψε προκειμένου να καλυφθούν οι απαιτήσεις που απορρέουν από την εφαρμογή του Π.Δ. 113/2010 «Περί Ανάληψης Υποχρεώσεων από τους Διατάκτες» και αφορά στο σύνολο των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης.

Οι ανανεωμένες λειτουργίες του συστήματος, καλύπτουν όλο το εύρος της οικονομικής και λογιστικής διαχείρισης των εν λόγω φορέων, καθώς έχουν προσαρμοστεί  στις ειδικές απαιτήσεις που θέτουν τα Π.Δ. 205/98, 315/99, 113/10 κλπ (αφορούν σε κλαδικά λογιστικά σχέδια Ν.Π.Δ.Δ. - Ο.Τ.Α., εφαρμογή διπλογραφικού συστήματος, ανάληψη υποχρεώσεων από τους διατάκτες κ.α.).

Θα πρέπει επιπρόσθετα να σημειωθεί, ότι το Q-Prime ERP/Financials R.4. ανταποκρίνεται πλήρως και στις απαιτήσεις των φορέων που έχουν προκύψει από την εφαρμογή του προγράμματος «Καλλικράτης», όπως ΝΠΔΔ, δημοτικές επιχειρήσεις, αναπτυξιακές ανώνυμες εταιρείες, κοινωφελείς επιχειρήσεις.

 Η λειτουργική αρτιότητα, η φιλικότητα προς το χρήστη και η τεχνολογική του υπεροχή, χαρακτηριστικά που έχουν υπογραμμιστεί από τους ίδιους τους χρήστες του, καθιστούν σήμερα τo Q-Prime ERP/Financials R.4., ένα από τα πλέον αξιόπιστα και ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα οικονομικής και λογιστικής διαχείρισης στον τομέα της Δημόσιας Διοίκησης.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ