Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Συνεργασία Verbund και Info-Quest στον τομέα της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Στο πλαίσιο των οργανωτικών αλλαγών και της μείωσης του κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων, η Info-Quest, μεριμνώντας για τη στήριξη του δικτύου συνεργατών της, προχώρησε σε συνεργασία με τη Verbund, την πρώτη ιδιωτική εταιρεία διάθεσης ηλεκτρικής ενέργειας σε πελάτες μέσης και χαμηλής τάσης στην Ελλάδα. Μέσω της συμφωνίας αυτής οι συνεργάτες της Info-Quest έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν τα λειτουργικά τους κόστη χρησιμοποιώντας τα προγράμματα της Verbund τα οποία τους εξασφαλίζουν έκπτωση έως και 20% στο λογαριασμό του ηλεκτρικού τους ρεύματος. Επιπλέον, το δίκτυο συνεργατών της Info-Quest διαθέτει στην αγορά τα προγράμματα της Verbund που απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, μέσω των οποίων οι καταναλωτές  επωφελούνται σημαντικών εκπτώσεων και συμβάλλουν έμπρακτα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η Verbund αναπτύσσεται δυναμικά στην ελληνική αγορά, εντάσσοντας συνεχώς νέα, ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προγράμματα και υπηρεσίες στο portfolio της, καλύπτοντας κάθε εξειδικευμένη ανάγκη, από τον απλό καταναλωτή, έως τη μεγάλη επιχείρηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι  η μεταφορά στο δίκτυο της Verbund γίνεται άμεσα, χωρίς να συνεπάγεται καμία επιπλέον επιβάρυνση, κόστος ενεργοποίησης, ή οποιαδήποτε αλλαγή στην υποδομή του δικτύου και του μετρητή. Παράλληλα, η Verbund παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης  «Πράσινων Πιστοποιητικών», που εκδίδονται από την Αυστριακή Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και διασφαλίζουν ότι για όση ενέργεια καταναλώνεται, άλλη τόση παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο  κ. Δημήτρης Εφορακόπουλος, Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Info-Quest: «Σήμερα, που περισσότερο από ποτέ η μείωση των εξόδων με την ταυτόχρονη βελτίωση του παραγόμενου αποτελέσματος αποτελεί προτεραιότητα για κάθε προϋπολογισμό, είτε οικιακό είτε εταιρικό, χαιρόμαστε πραγματικά που η συνεργασία μας με τη Verbund, δίνει στους πελάτες μας ένα σημαντικό όπλο στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων τους».

Ο κ. Νίκος Αγγελόπουλος, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Verbund, τόνισε: «Η συνεργασία μας με την Info-Quest αποτελεί στρατηγική συμμαχία που στοχεύει στην ανάπτυξη του ανταγωνιστικού μας πλεονεκτήματος. Η αξιοπιστία του συνεργάτη μας μάς δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας μέσω του δικτύου του καθώς και του άρτια καταρτισμένου προσωπικού του. Η συνεχής επένδυσή μας στη διαμόρφωση ενός  Δικτύου Συνεργατών με σημαντική παρουσία στην αγορά, όπως η Info-Quest, στοχεύει τόσο στην επικοινωνία και ενημέρωση του κοινού για τις υπηρεσίες μας, όσο και στην προσέγγιση ενός μεγάλου εύρους πελατών».

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ