Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Τα νέα Quest Legend PCs της Info Quest Technologies στα χέρια των gamers στη Battlenet, την πιο σύγχρονη αλυσίδα Gaming Station στην Ελλάδα

Απεριόριστη ισχύ, καταπληκτικά γραφικά, δυνατός ήχος, τέλεια απόκριση και λειτουργία χωρίς κολλήματα. Αυτά αναζητούν οι φανατικοί gamers για να απολαύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αγαπημένο τους χόμπυ, ξεχωριστές εμπειρίες 3D διασκέδασης και να κερδίσουν όλες τις μάχες. Γι’ αυτό και η Battlenet, η πιο σύγχρονη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα Gaming station στην Ελλάδα, με 25 καταστήματα και περισσότερους από 1500 σταθμούς επέλεξε τη νέα σειρά υπολογιστών Quest, με την επωνυμία Quest Legend PC by Αsus, για να εξοπλίσει σταδιακά τα καταστήματα της αλυσίδας και να προσφέρει απαράμιλλη εμπειρία gaming στα μέλη της.

Ήδη τα Quest Legend PCs by Asus, βρίσκονται εγκατεστημένα σε τέσσερα καταστήματα της αλυσίδας στην Αθήνα (Άγ. Δημήτριος και Περιστέρι) και στη Θεσσαλονίκη (περιοχές Μελενίκου και Αριστοτέλους), ενώ σύντομα αναμένεται να εγκατασταθούν και σε άλλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επισκεψιμότητα σε κάθε κατάστημα ξεπερνά τα 2.000 άτομα ημερησίως, ενώ το κατάστημα Battlenet Arena στον Άγιο Δημήτριο είναι ένας μοναδικός χώρος 750m2 που θα αποτελέσει το κέντρο των Ε-sports στη χώρα, με τουρνουά gaming, με δικό του stage για e-sports, events και παρουσιάσεις προϊόντων.

Οι υπολογιστές Quest αποτελούν ένα από τα πλέον δημοφιλή brands επώνυμων Ελληνικών υπολογιστών. Ήδη από το 1991, που ξεκίνησε η οργανωμένη και κατά ISO πιστοποιημένη γραμμή παραγωγή τους, είναι σχεδιασμένοι, ώστε να βοηθούν τους χρήστες να κάνουν καλύτερα και πιο ευχάριστα ό,τι θέλουν με τον υπολογιστή τους, προσφέροντας τη βέλτιστη επιλογή σε χαρακτηριστικά, δυνατότητες, ποιότητα, εργονομία, υποστήριξη και σχέση απόδοσης - τιμής.

Η νέα σειρά Quest Legend by Asus, σχεδιάστηκε ειδικά για τους απαιτητικούς gamers. Εξοπλισμένοι με επεξεργαστές Intel τελευταίας γενιάς, μητρικές Αsus, κάρτες γραφικών Nvidia GeForce τελευταίας γενιάς και αποτελούν την πρώτη επιλογή για extreme gaming, καθώς εξασφαλίζουν κορυφαία απόδοση και μοναδική εμπειρία παιχνιδιού, ενώ προσφέρονται σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές για τα χαρακτηριστικά τους.

Οι νέοι Quest Legend PC by Asus είναι διαθέσιμοι αποκλειστικά στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ενώ όλες οι υπόλοιπες σειρές είναι διαθέσιμες τόσο στο ηλεκτρονικό κατάστημα You.gr, όσο και σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων αλυσίδων και καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ