Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Το www.you.gr Μεγάλος Χορηγός της 1ης Έκθεσης e-Shops 2009

Για 3 ημέρες, οι λάτρεις της τεχνολογίας, αλλά και των ηλεκτρονικών αγορών, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί στην αγορά, να αποκτήσουν άμεσα ό,τι χρειάζονται, αλλά και να κερδίσουν πολλαπλά, επισκεπτόμενοι το περίπτερο του www.you.gr, του ηλεκτρονικού καταστήματος της Info-Quest, στο πλαίσιο της πρώτης έκθεσης e-shops2009, που πραγματοποιείται στις 18 έως 20 Νοεμβρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σταθμού Μετρό «Σύνταγμα».

Στην έκθεση οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το www.you.gr και την ξεχωριστή πρόταση ποιότητας, ασφάλειας, αξιοπιστίας, οικονομίας και εξυπηρέτησης που προτείνει αλλά και εγγυάται η Info-Quest, η επί 28 έτη κορυφαία εταιρεία Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Ελλάδα και τα 72 καταστήματα U, που λειτουργούν συμπληρωματικά με το ηλεκτρονικό κατάστημα προφέροντας υποστήριξη και εξυπηρέτηση σε τοπικό επίπεδο. Θα έχουν επιπλέον την ευκαιρία να δουν από κοντά μερικά από τα πιο “hot” προϊόντα τεχνολογίας, όπως ο νέος φορητός υπολογιστής AppleMacBook, τα νέα iPODnano, αλλά και τα Windows7, ενώ τέλος οι νέοι φίλοι / μέλη του you.grθα λάβουν μέρος σε κλήρωση για ενδιαφέροντα δώρα.

Σας περιμένουμε όλους από την Τετάρτη έως την Παρασκευή, στο Σύνταγμα, στην έκθεση e-shops 2009, η οποία θα είναι ανοιχτή από τις 09:00 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο. Η έκθεση διοργανώνεται από την εταιρεία Vertical Communications.

www.you.gr: Εδώ η Τεχνολογία σου κάνει κλικ

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ