Κέντρο Τύπου

Λογότυπα Εταιρειών

Στη διάθεσή σας τα λογότυπα των εταιρειών του Ομίλου Quest

Προφίλ Εταιρειών

Στη διάθεσή σας σύντομα προφίλ των εταιρειών του Ομίλου

H Quest Συμμετοχών, μητρική εταιρεία ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα, έχει ισχυρή παρουσία στους τομείς της Πληροφορικής, των Ηλεκτρονικών Συναλλαγών, της Πράσινης Ενέργειας και των Ταχυμεταφορών & Ταχυδρομικών υπηρεσιών. Ξεκινώντας το 1981 ως Info-Quest, η εταιρεία έχει συμβάλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση και εξέλιξη της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής και Επικοινωνιών, στην ανάπτυξη και διάδοση των νέων Τεχνολογιών, στην εισαγωγή και χρήση της Πληροφορικής στην εκπαίδευση και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, καθώς και στη δημιουργία των νέων θεσμικών πλαισίων για την αποδοχή και χρήση των νέων τεχνολογιών. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο ΧΑ από το 1998 ενώ ο Όμιλος Quest απασχολεί στην Ελλάδα περισσότερους από 1.700 εργαζόμενους υψηλής κατάρτισης. Οι εταιρείες του Ομίλου Quest είναι η Info Quest Technologies, η Uni Systems, η iSquare, η iStorm, η θερμοκοιτίδα IQbility, η Quest Online (you.gr), η Cardlink, η ACS και η Quest Ενεργειακή.
Η Info Quest Technologies (www.infoquest.gr), μέλος του Ομίλου Quest πρωταγωνιστεί για περισσότερα από 38 χρόνια στην Ελληνική αγορά Πληροφορικής και Επικοινωνιών, συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό και ψηφιακό μετασχηματισμό επιχειρήσεων και καταναλωτών. Συνεργάζεται με τους κορυφαίους οίκους της διεθνούς αγοράς και σήμερα συνεχίζει την εξελικτική της πορεία επενδύοντας δυναμικά στο digital distribution προϊόντων και cloud υπηρεσιών, στο e-commerce και στο mobility / IoT, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους προμηθευτές της.
Η Uni Systems, μέλος του Ομίλου Quest, συγκαταλέγεται στις πλέον αξιόπιστες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών ΤΠΕ στον ευρωπαϊκό χώρο, αποτελώντας στρατηγικό εταίρο Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, οργανισμών Δημοσίου, Τηλεπικοινωνιακών παρόχων και επιχειρήσεων από το 1964. Σήμερα, επενδύει έμπρακτα στην ευρωπαϊκή προοπτική της, επιδεικνύοντας εξαιρετική αξιοπιστία και ευρύ χαρτοφυλάκιο επιτυχιών και βέλτιστων πρακτικών σε περισσότερες από 25 χώρες μέσω των θυγατρικών της εταιρειών σε Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ρουμανία και Ιταλία. Περισσότερες πληροφορίες: www.unisystems.gr
Η εταιρεία iSquare είναι ο επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών και έχει ως αντικείμενο τη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας αλλά και το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας συνοδευόμενες από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πληροφορικής. Η iSquare είναι εταιρεία μέλος του Ομίλου Quest.
H εταιρεία iStorm A.E. ανήκει στον Όμιλο Quest και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καταστημάτων Apple Premium Reseller (APR), με την ονομασία iStorm. H iStorm έχει συνολικά οκτώ καταστήματα, τέσσερα βρίσκονται στην Αθήνα (στο Κολωνάκι, στη Γλυφάδα, στο εμπορικό κέντρο River West και στο εμπορικό κέντρο Golden Hall), δύο στη Θεσσαλονίκη (στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos και στο εμπορικό κέντρο Πλατεία, στη Τσιμισκή) και δύο στην Κύπρο (Λευκωσία και Λεμεσό). Τα καταστήματα iStorm δημιουργήθηκαν εξαρχής με στόχο να προσφέρουν στους fans και χρήστες των προϊόντων Apple – επαγγελματίες και ερασιτέχνες - αλλά και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν το οικοσύστημα της Apple από κοντά, μία εξαιρετική εμπειρία επικοινωνίας, εξυπηρέτησης και αγοράς, αντάξια της ποιότητας και της καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Apple.
H εταιρεία Quest Online ανήκει κατά 100% στον Όμιλο Quest και εξειδικεύεται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Αξιοποιώντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τις υποδομές και τις συνέργειες του Ομίλου Quest, η Quest Online, σχεδιάζει, αναπτύσσει και υποστηρίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας και προϊόντων καθημερινής χρήσης www.you.gr, ένα από τα πλέον δημοφιλή, αξιόπιστα και γοργά αναπτυσσόμενα Ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.you.gr
Η Cardlink ιδρύθηκε το 2004 και είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών δικτύου πληρωμών στην Ελλάδα με περισσότερα από 250.000 POS, 10.000 καταστήματα e-Commerce και 400 εκατομμύρια συναλλαγές ανά έτος. Η Cardlink βοηθάει τις επιχειρήσεις στις καθημερινές συναλλαγές τους με ποιότητα, ασφάλεια και ταχύτητα. Η ομάδα της Cardlink παρακολουθεί τις εξελίξεις στο πεδίο των ηλεκτρονικών πληρωμών και υιοθετεί τις τελευταίες τεχνολογίες και υπηρεσίες που βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία των συναλλαγών στο φυσικό και ηλεκτρονικό εμπόριο. Από τον Ιανουάριο του 2015, η Cardlink είναι εταιρεία του Ομίλου Quest.
Η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Α.Ε.Ε., εταιρεία του Ομίλου Quest, λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981 και αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (courier). Απασχολεί 3.000 εξειδικευμένους εργαζομένους και διαθέτει την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στον χώρο της στην Ελλάδα, ενώ είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001. Διαθέτει τις πιο σύγχρονες υποδομές σε μηχανογραφικό εξοπλισμό, καθώς και αυτόματα συστήματα διαλογής και παρακολούθησης/εντοπισμού των αποστολών. Διαθέτει το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο καταστημάτων ταχυμεταφορών στην Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία, με περισσότερα από 600 σημεία εξυπηρέτησης, τα οποία καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες επικοινωνίας εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων και ιδιωτών, με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία. Η ACS επενδύει συνεχώς σε υποδομές και στο σχεδιασμό νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών και προϊόντων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Πελατών της, στα πλαίσια της ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης των αναγκών της αγοράς.
Η Quest Ενεργειακή δραστηριοποιείται στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και ειδικότερα στην ανάπτυξη, κατασκευή και λειτουργία σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ. Παράλληλα η εταιρεία αξιολογεί νέες τεχνολογίες και αγορές στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας, οι οποίες αναπτύσσονται σταδιακά και αναμένεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο την επόμενη πενταετία, τόσο στον τρόπο χρήσης της ηλεκτρικής ενέργειας όσο και στη διαχείριση αυτής. Όραμα της Quest Ενεργειακής αποτελεί η μέγιστη δυνατή συνεισφορά στην αλλαγή του μίγματος της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα.

Συχνές Ερωτήσεις

Στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε

Το Τμήμα Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας του Ομίλου Quest θα σας βοηθήσει σε αυτό, μπορείτε να μιλήσετε μαζί μας στο τηλ 211 9991494 ή γραπτά στο pr@quest.gr