Skip to main content

Κέντρο Τύπου

ACS: Aρωγός της ΠΟ.ΣΥ.ΦΥ. για τη φύλαξη των ελληνικών συνόρων

Στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ACS για άμεση ανταπόκριση σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης σε Πανελλαδική κλίμακα, η εταιρεία στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των συνοριοφυλάκων για τη φύλαξη των ελληνικών συνόρων.
Συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες η ACS συνεργάστηκε με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριοφυλάκων (ΠΟ.ΣΥ.ΦΥ.) για τη στήριξη των αστυνομικών δυνάμεων στα σύνορα του Έβρου, με τη δωρεάν, έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού (νυχτερινές και θερμικές κάμερες, φακούς, γάζες, ειδικά γάντια κ.α.), τα οποία παρέδιδαν ιδιώτες, φορείς και επιχειρήσεις στα καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Η ACS ανέλαβε τις δωρεάν αποστολές προς συγκεκριμένους χώρους και δομές της ΠΟΣΥΦΥ στην Αλεξανδρούπολη και στο Διδυμότειχο, συνεισφέροντας στις δύσκολες ώρες που διένυσαν τα Σώματα Ασφαλείας και ο Στρατός λόγω των μεταναστευτικών πιέσεων στα σύνορα του Έβρου.
Σημειώνεται, ότι η εταιρεία στηρίζει σταθερά την ΠΟΣΥΦΥ από το 2015, αναγνωρίζοντας τον σημαντικό της ρόλο στην ασφάλεια των συνόρων της χώρας. Η ACS παρέχει στην Ομοσπονδία υπηρεσίες ταχυμεταφοράς με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, καθώς και δωρεάν αποστολές σε περιπτώσεις κοινωνικών δράσεων, όπως η μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης που συγκέντρωναν πολίτες για παιδιά προσφύγων μέσω των αστυνομικών τμημάτων σε όλη την Ελλάδα το 2015, ένα μεταφορικό έργο που ξεπέρασε τους 8,3 τόνους σε βάρος αποστολών.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ