Skip to main content

Κέντρο Τύπου

ACS: Πρωταγωνιστής της Ελληνικής Οικονομίας και το 2023

ACS: Πρωταγωνιστής της Ελληνικής Οικονομίας και το 2023Η ACS, εταιρεία του Ομίλου Quest, βραβεύτηκε στη φετινή Τελετή Απονομής των Βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023. Για 5η φορά, η εταιρεία διακρίνεται ως η κορυφαία επιχείρηση του κλάδου των ταχυμεταφορών, διακινώντας πάνω από 50 εκατομμύρια αποστολές ετησίως από το σύνολο των υπηρεσιών της. 

Ο κ. Απόστολος Γεωργαντζής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ACS, δήλωσε σχετικά στην απολογιστική έκδοση της διοργάνωσης: «Η βράβευση της ACS και αυτή τη χρονιά αποτελεί επιβράβευση των συνεχών προσπαθειών των ανθρώπων μας για τη δημιουργία του μέλλοντος όχι μόνο της εταιρείας, αλλά και συνολικά του κλάδου των ταχυμεταφορών. Αυτό το επίτευγμα είναι ομαδικό  με μοχλούς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την καινοτομία και τις τεχνολογίες αιχμής. Ο στόχος είναι διαχρονικά ένας. Η βέλτιστη δυνατή εμπειρία του πελάτη. Η ACS κοιτάζει το μέλλον, σκοπεύοντας να παραμείνει ο στρατηγικός εταίρος του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με το νέο κέντρο διαλογής υπερτριπλασιάζουμε τη δυνατότητα διαλογής των δεμάτων, ενώ με την διαρκώς αναβαθμιζόμενη mobile εφαρμογή μας και τη συνεχή προσθήκη νέων στοιχείων στεκόμαστε στο πλευρό του κλάδου του ηλεκτρονικού εμπορίου. Παράλληλα, αναπτύσσουμε το δίκτυο των «έξυπνων» θυρίδων μας, για να εξυπηρετούμε ακόμα περισσότερα σημεία της χώρας, αλλά και ακόμα περισσότερους ανθρώπους με διαφορετικές ανάγκες και προτεραιότητες. Η βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας παραμένει στο επίκεντρο των στρατηγικών μας αποφάσεων, αφού οι δράσεις μας γίνονται πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο, στον εργαζόμενό μας, στο περιβάλλον και την κοινωνία στην οποία λειτουργούμε. Ο συνδετικός κρίκος όλων των παραπάνω, που δίνει ταυτότητα σε κάθε μία από αυτές τις ενέργειες, ήταν, είναι και θα παραμείνει το ανθρώπινο δυναμικό μας. Τους συγχαίρουμε και πάνω από όλα τους ευχαριστούμε που εργάστηκαν σκληρά για να έχουμε ακόμα μια σημαντική επιτυχία». 

Η διάκριση των «Πρωταγωνιστών των Κλάδων» αφορά στις τιμητικές βραβεύσεις των κορυφαίων εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε περισσότερους από 20 βασικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Διαθέτοντας το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο καταστημάτων στη χώρα, περισσότερα από 750 σημεία εξυπηρέτησης εντός και εκτός Ελλάδας, καθώς και τα αρτιότερα συστήματα διαλογής και παρακολούθησης των αποστολών, η ACS βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στις διακριθείσες εταιρείες. 

Η ACS  συνεχίζει και το 2023 την υλοποίηση  του επενδυτικού της πλάνου και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της, ώστε να εξακολουθήσει  να ηγείται του κλάδου των ταχυμεταφορών προσφέροντας σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις σε  όλο το φάσμα των πελατών της.
 

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ