Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Βραβείο και διπλή διάκριση για τον Όμιλο Quest στα BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS 2017

Ένα βραβείο και δύο διακρίσεις απέσπασε συνολικά ο Όμιλος Quest στα βραβεία BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS 2017, που διοργάνωσε για 7η συνεχή χρονιά το QualityNet Foundation, αναδεικνύοντας τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη Δημιουργία της Ελλάδας του Αύριο.
Ανάμεσα σε 278 πρωτοβουλίες σε εθνικό επίπεδο, η πρωτοβουλία τoυ Ομίλου Quest με τη δημιουργία του IQbility έλαβε βραβείο στην κατηγορία BRAVO SOCIETY, ενώ τα προγράμματα «Καινοτόμες Υπηρεσίες και Λύσεις που εκσυγχρονίζουν τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών και ταχυδρομικών της ACS, εταιρείας του Ομίλου Quest» και «Πρωτοβουλία για την υποστήριξη προσφύγων από την ACS, εταιρεία του Ομίλου Quest» διακρίθηκαν αντίστοιχα στις κατηγορίες BRAVO MARKET και BRAVO IN ACTION.

Το εκκολαπτήριο IQbility επιβραβεύτηκε ως η μοναδική ιδιωτική πρωτοβουλία ελληνικής επιχείρησης που επενδύει συστηματικά στο μετοχικό κεφάλαιο ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων. Η IQbility μέχρι σήμερα έχει υποστηρίξει πολλαπλά έντεκα υψηλής δυναμικής επιχειρηματικές ομάδες, με επιπλέον επένδυση στις εννέα από αυτές, ενώ έχει δημιουργήσει περισσότερες από 100 εξειδικευμένες θέσεις εργασίας. Πέρα από την ώθηση των επιχειρηματικών ομάδων, η συνεισφορά της IQbility είναι ουσιαστικής σημασίας, τόσο για την ελληνική αγορά και την κοινωνία, όσο και για τη δημιουργία ποιοτικής επιχειρηματικής κουλτούρας, αλλά και την ανάδειξη της ελληνικής τεχνογνωσίας και υλοποιημένης καινοτομίας στο διεθνές επιχειρηματικό στερέωμα.

Συμβαδίζοντας με τη διεθνή αγορά ταχυμεταφορών και ταχυδρομικών υπηρεσιών, η ACS έχει αναπτύξει για τους εταιρικούς πελάτες και τους καταναλωτές, μια σειρά ηλεκτρονικών λύσεων και υπηρεσιών, οι οποίες εκσυγχρονίζουν τη διαδικασία αποστολής. Οι καινοτόμες αυτές υπηρεσίες και λύσεις αναβαθμίζουν σημαντικά την ποιότητα εξυπηρέτησης του πελάτη και κατ΄ επέκταση την ικανοποίηση και την πιστότητά του, επιτυγχάνοντας μείωση κόστους και εξοικονόμηση ενέργειας. Οι αποστολές των εταιρικών πελατών και των ιδιωτών γίνονται με ευκολία, αξιοπιστία, διαφάνεια και μεγαλύτερη εξοικονόμηση πόρων, χρόνου και κόστους και ως αποτέλεσμα αυτού, η εταιρεία δημιουργεί ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και διατηρεί την ηγετική της θέση στην αγορά.

Επιπλέον, διακρίθηκε η πρωτοβουλία της ACS, ανταποκρινόμενη στις πρωτόγνωρες και έκτακτες συνθήκες που επικρατούσαν στη χώρα στα τέλη του 2015 λόγω τις τεράστιας καθημερινά προσέλευσης προσφύγων. Η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα πρόγραμμα στήριξης και ένωσε τις δυνάμεις της με επιλεγμένους φορείς, οργανισμούς και εταιρείες για αυτό το σκοπό. Οι φορείς που επιλέχθηκαν για συνεργασία ήταν «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η «Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων» και το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, καθώς και οι εταιρείες Oriflame και TOYOTA. Συνολικά μεταφέρθηκαν 54,55 τόνοι με τρόφιμα, γάλατα μακράς διαρκείας, σκεπάσματα, παιδικά ρούχα, υποδήματα, είδη καθημερινής υγιεινής, φάρμακα και είδη καθαριότητας.

Το βραβείο και οι δύο διακρίσεις των προγραμμάτων του Ομίλου Quest αντανακλούν τη σημασία της συνεργασίας και της σύμπραξης όλων των ενεργών πυρήνων της Ελληνικής κοινωνίας με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ