Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Χρυσή Χορηγία και Χρυσή Διάκριση για την ΑCS στα Lighthouse e-volution Awards 2016

Το Χρυσό βραβείο της κατηγορίας Υπηρεσίες Μεταφορών & Διανομής (Courier) απέσπασε η ACS στα Lighthouse e-volution Awards 2016, που έλαβαν χώρο στις 2 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη Χρυσή Χορηγία της εταιρείας, για την Υπηρεσία Αυτόματης Απόδοσης Αντικαταβολών που προσφέρει στα ηλεκτρονικά καταστήματα.

H Υπηρεσία Αυτόματης Απόδοσης Αντικαταβολών της ACS αφορά την πιο άμεση και αξιόπιστη απόδοση των χρημάτων των e-shops από τις παραγγελίες των πελατών τους, τα οποία αποδίδονται αυτόματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό μέσω e-banking σε ημερήσια βάση, έχοντας την ίδια στιγμή αυτόματη ηλεκτρονική ενημέρωση στο e-mail τους για τα ποσά που του αποδόθηκαν και από ποιες παραγγελίες.

Η ACS αποτελεί τη μοναδική Ελληνική εταιρεία στον κλάδο της που χρησιμοποιεί σύγχρονους και καινοτόμους αυτοματισμούς για την καλύτερη εξυπηρέτηση των e-shops, οι οποίοι εξασφαλίζουν την αξιοπιστία της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Παράλληλα, έχει σχεδιάσει και έτοιμες εφαρμογές (ACS Web Business Tools Apps) που αυτοματοποιούν όλες τις διαδικασίες ταχυμεταφοράς μέσα από το περιβάλλον της ιστοσελίδας των ηλεκτρονικών καταστημάτων, για τον πλήρη έλεγχο μεταφοράς όλων των παραγγελιών τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τις παραπάνω λύσεις στο διαδικτυακό κανάλι της εταιρείας https://www.youtube.com/user/ACSCourierServices ή στο τηλέφωνο 210-8190000.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ