Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Η Apple ανακοίνωσε το νέο Safari 5

Η iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Αpple σε Ελλάδα και Κύπρο, γνωστοποιεί ότι η Apple παρουσίασε την τελευταία έκδοση του Safari 5, του πλέον γρήγορου και καινοτόμου browser περιήγησης στο Διαδίκτυο.

Διαθέτοντας νέα χαρακτηριστικά , μεταξύ των οποίων και τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ των μηχανών αναζήτησης Google, Yahoo! και Bing, το Safari 5 είναι κατά 30% βελτιωμένο σε σχέση με το Safari 4. Σημαντική καινοτομία αποτελεί επίσης και η λειτουργία Safari Reader, η οποία παρουσιάζει, σε ξεχωριστή προβολή, μακροσκελή κείμενα χωρίς πρόσθετο διαφημιστικό ή λοιπό περιεχόμενο, τα οποία μπορούν εύκολα να μεγεθυνθούν, να εκτυπωθούν και να αποσταλούν μέσω e-mail. Τέλος, το Safari 5 διαθέτει βελτιωμένα εργαλεία ανάπτυξης και περισσότερες από δώδεκα νέες τεχνολογίες HTML5, που επιτρέπουν στους web developers να δημιουργήσουν site ξεχωριστής σχεδίασης.

Ο νέος browser Safari 5 διατίθεται δωρεάν για λειτουργικά Mac OS X και Windows στο www.apple.com/safari.



 

iSquare

Η εταιρία iSquare  είναι ο επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, και έχει ως αντικείμενο τη διανομή προιόντων υψηλής τεχνολογίας αλλά καi το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας συνοδευόμενες από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πληροφορικής. Η iSquare είναι εταιρία μέλος του Ομίλου Info-Quest.

iSquare SA | Marketing Department | T: +30 210 9012892 | marketing@isquare.gr 
Info-Quest ΑΕΒΕ | Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων | Τ: +30 211 9991494 | pr@info.quest.gr

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ