Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Η Info Quest Technologies διακρίνεται από την HP ως Top Performer Distributor

Μια ακόμα βράβευση προσθέτει στο ενεργητικό της η Info Quest Technologies, διακρινόμενη για δεύτερη συνεχή χρονιά από την εταιρεία HP ωςTop Performer Distributor για τις προϊοντικές γραμμές του Enterprise Server Storage Networking (ESSN).

Η ανάδειξη της InfoQuestTechnologiesως TopPerformerDistributor της HPαντανακλά την αύξηση της απόδοσής της και την ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών της, λειτουργεί ως αναγνώριση του μεγέθους της σε σχέση με τον ανταγωνισμό και της πολυετούς συνεργασίας των δύο εταιρειών ενώ παράλληλα επιβραβεύει τη στρατηγική της για προσθήκη αξίας σε όλη την αλυσίδα διανομής.

Επί 30 χρόνια, η Info Quest Technologies, αποτελεί την μεγαλύτερη πύλη εισαγωγής νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην ελληνική αγορά. Διαθέτοντας την τεχνογνωσία, τις κατάλληλες δομές και υπηρεσίες, η εταιρεία παρέχει στους Έλληνες καταναλωτές, στις  μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς, όλα τα μέσα προκειμένου να γνωρίσουν και να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες έγκαιρα, εύκολα, αποτελεσματικά και οικονομικά.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ