Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Η Uni Systems αποκτά Εξειδίκευση στην Oracle Database 11g από το Oracle® PartnerNetwork

Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2010 – Η Uni Systems, ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ενοποιημένων λύσεων και εφαρμογών ICT στην ελληνική αγορά και συνεργάτης επιπέδου Gold στο πρόγραμμα Oracle® PartnerNetwork (OPN) Specialized, ανακοίνωσε σήμερα ότι είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που επιτυγχάνει τη διάκριση Database Specialized από την Oracle. Στο πλαίσιο της διάκρισης Specialized, η Uni Systems αναγνωρίζεται από την Oracle για τη δέσμευσή της στην απόκτηση εις βάθος ειδίκευσης και υπεροχής, όσον αφορά στις λύσεις της Oracle, ειδικά σε ό,τι αφορά στην Oracle Database 11g. Η εξειδίκευση παρέχει, επίσης, στη Uni Systems την ευκαιρία να αποκτήσει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στον τομέα όπου δραστηριοποιείται και να θεωρείται από τους πελάτες ως ο προτιμώμενος προμηθευτής, χάρη στη διαφοροποίησή της και στην επίδειξη των τομέων ειδίκευσής της.

Η Uni Systems σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει υπερσύγχρονες λύσεις για πολύπλοκα έργα ICT, προωθώντας την τεχνολογική υπεροχή των πελατών της, και ενθαρρύνει τις προσπάθειές τους για απόκτηση συγκριτικού πλεονεκτήματος στην αγορά τους.


Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της Uni Systems συνεργάζεται στενά με τους πελάτες της, υποστηρίζοντάς τους στην προσπάθεια να επενδύσουν στην προστιθέμενη αξία και στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.  Η εξειδίκευση που έλαβε η Uni Systems για την Oracle Database 11g θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις ευκαιρίες για νέα έργα/πελάτες, χάρη στην αξιοποίηση των συνεργιών που υπάρχουν ανάμεσα στην επιχειρηματική τεχνογνωσία της και την τεχνολογική της εξειδίκευση. 

Ο κ. Θοδωρής Πούλιας, Business Solutions Division Manager της Uni Systems δήλωσε:«Η εξειδίκευση που απέκτησε πρόσφατα η Uni Systems σχετικά με την Oracle Database 11g, ως συνεργάτης επιπέδου Gold της Oracle, αποτελεί ανταμοιβή της συνεχούς προσπάθειας και επένδυσής μας στις τεχνολογίες της Oracle, και ενισχύει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας το ανώτερο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών. Επιπλέον, επεκτείνει ακόμα περισσότερο τη σχέση μας με την Oracle και καταδεικνύει την εμπειρία μας και την αφοσίωσή μας στο να διεκπεραιώσουμε ακόμα πιο κρίσιμα έργα για τους πελάτες μας».

Ο κ. Πάνος Λαμπράκης, Alliances & Channel Senior Sales Manager για το GCMM cluster της Oracle Ελλάς, σχολίασε: «Συγχαίρουμε τη Uni Systems για την επίτευξη της διάκρισης Specialized ως Συνεργάτης επιπέδου Gold της Oracle.  Αποδεικνύει ότι αυτή η εταιρεία αποτελεί έναν αφοσιωμένο και υψηλών επιδόσεων οργανισμό που τιμά τη μακροχρόνια σχέση του με την Oracle και έχει επενδύσει σε αυτήν, προς όφελος των πελατών μας».  

Σχετικά με τη Uni Systems
Η Uni Systems AE 100% θυγατρική της Info-Quest, αποτελεί την εξειδικευμένη εταιρεία υλοποίησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας του Ομίλου και ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους Ολοκληρωμένων Λύσεων και Εφαρμογών Πληροφορικής και Επικοινωνίας της Ελληνικής αγοράς, σταθερά εξελισσόμενη σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου στην ευρύτερη αγορά της ΝΑ Ευρώπης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.unisystems.com

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ