Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Η Uni Systems μοναδικός Authorized Citrix Service Provider

CLOUD ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΑΠ’ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ - “PAY AS YOU GROW” 

Σημαντική δυναμική αποκτά το χαρτοφυλάκιο των cloud υπηρεσιών της Uni Systems, καθώς η εταιρεία θα έχει στο εξής τη δυνατότητα να εξυπηρετεί τους πελάτες της στην Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία και Αλβανία, με Cloud και Hosted υπηρεσίες, βασισμένες στα κορυφαία προϊόντα virtualization της Citrix.

Με βασικό πλεονέκτημα το πολύ χαμηλό κόστος, το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις εφαρμογές, απ’ οποιαδήποτε συσκευή, οπουδήποτε - εντός και εκτός δικτύου.

Παράλληλα, οι πελάτες που επωφελούνται του προγράμματος, μπορούν να επιλέξουν προϊόντα από το σύνολο του χαρτοφυλακίου των Citrix προϊόντων, χωρίς υποχρέωση προκαταβολής των αδειών χρήσης ή άλλες προκαθορισμένες υποχρεώσεις (Pay as you Grow).

Στις υπηρεσίες αυτές, περιλαμβάνονται οι εκάστοτε αναβαθμίσεις και τελευταίες εκδόσεις των προϊόντων της Citrix.

Η Uni Systems, είναι ο σημαντικότερος συνεργάτης της Citrix στην υλοποίηση λύσεων Πληροφορικής, όπου εκτός από συνεργάτης επιπέδου Gold της Citrix, είναι Solution Advisor και αποκλειστικό Authorized Support Centre για την ευρύτερη περιοχή, με περισσότερους από 1.000 πελάτες και εγκατεστημένη βάση 60.000 χρηστών.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ