Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Η Uni Systems προμηθεύει την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου με Σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού

 

Σημαντική επιτυχία εκτός Ελλαδικού χώρου θεωρείται για τη UniSystemsη ανάληψη του έργου για την προμήθεια συστήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία με την κατακύρωση του σχετικού Ανοικτού Διαγωνισμού, ανέλαβε την Προμήθεια, Εγκατάσταση, Υλοποίηση και Συντήρηση Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, τις λειτουργικές διεπαφές μεΣυστήματα Τρίτων και τις απαιτούμενες λειτουργικές επεκτάσεις της Τράπεζας.

Ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε με αρχικό στόχο την αυτοματοποίηση των διαδικασιών που αφορούν στη Διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού, γεγονός που θα δώσει τη δυνατότητα στο αντίστοιχο Τμήμα να επικεντρωθεί σε πιο στρατηγικούς στόχους και να επιτύχει καλύτερη αξιοποίηση των πόρων της Τράπεζας.

Ειδικότερα, με την ολοκλήρωση του έργου θα έχει δημιουργηθεί μία ενιαία εικόνα για κάθε υπάλληλο της Τράπεζας, ενώ παράλληλα θα έχει αυτοματοποιηθεί πλήρως το σύνολο των λειτουργικών διαδικασιών. Με αυτό τον τρόπο, θα υπάρχει κεντροποιημένη διαχείριση της πληροφορίας που ενδιαφέρει τους εργαζομένους, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση αυτών κατά περίπτωση και τελικά αξιοποίηση των επιχειρηματικών ευκαιριών και στήριξη των επιχειρησιακών στόχων.

Το Πληροφοριακό Σύστημα αξιοποιεί τις βέλτιστες πρακτικές και διεθνείς επιχειρησιακές ροές που ενσωματώνονται στην παγκοσμίως καταξιωμένη πλατφόρμα Oracle PeopleSoft HCM, προκειμένου να διαχειρισθεί αποτελεσματικά το σύνολο των παραμέτρων που σχετίζονται με το ανθρώπινο δυναμικό και καλύπτει μεταξύ άλλων τους κρίσιμους τομείς της Διαχείρισης Προσλήψεων, της Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης, της Αξιολόγησης του Προσωπικού, της Διαχείρισης των Ικανοτήτων, Δεξιοτήτων και της Διαχείρισης των Οργανωτικών θέσεων. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργείται η κατάλληλη υποδομή που θα επιτρέψει την ολοκληρωμένη διαχείριση των πλάνων καριέρας και εξέλιξης των εργαζομένων.

Επιπλέον, μέσω των ειδικών Εφαρμογών Αυτοεξυπηρέτησης (Self-ServiceApplications) που διαθέτει η πλατφόρμα, θα εξασφαλισθεί η άμεση πρόσβαση κάθε εργαζομένου, ανάλογα με τη θέση και τον ρόλο του στον Οργανισμό, στις πληροφορίες και διαδικασίες που τον αφορούν και σχετίζονται με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Οργάνωσης και Μεθόδων.

Με την ανάθεση του έργου που έχει αρχίσει να υλοποιείται από τις αρχές του προηγούμενου Μαΐου, η Uni Systems επιβεβαιώνει τη σημαντική θέση που κατέχει στην αγορά των συστημάτων Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς έχει υλοποιήσει σημαντικό αριθμό σύνθετων έργων βασισμένων στην πλατφόρμα Oracle PeopleSoft HCM.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ