Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Επιστροφή στην Τεχνολογία, Επιστροφή στα Καλύτερα από το www.you.gr

Με κεντρικό μήνυμα «Επιστροφή στα καλύτερα, επιστροφή στην τεχνολογία» το www.you.gr,υποδέχεται τις πρώτες φθινοπωρινές ημέρες, προτείνοντας επιλεγμένα προϊόντα τεχνολογίας, σε ασυναγώνιστες τιμές, για να αποκτήσει ο καθένας τα καλύτερα εφόδια στην καθημερινή του ζωή.

Ο σπουδαστής και ο φοιτητής, θα βρει στο www.you.gr μία μεγάλη γκάμα φορητών λύσεων, σε μεγάλο εύρος μοντέλων, χαρακτηριστικών και τιμών, που ξεκινούν από €399 για έναν φορητό υπολογιστή και 119€ για ένα Tablet, προκειμένου να είναι πάντα δικτυωμένος και αποδοτικός, όπου κι αν βρίσκεται, στην τάξη ή με την παρέα του.

Ο επαγγελματίας θα βρει τα νέα καταπληκτικά ultrabooks, από €629, αποκτώντας την αιχμή της τεχνολογίας σε απόδοση, φορητότητα, λειτουργικότητα και επιδόσεις, καθώς και εργονομικά επιτραπέζια συστήματα και συστήματα όλα-σε ένα ως θέσεις εργασίας για την επιχείρησή του.

Ο μαθητής θα βρει πολύ οικονομικούς και ταυτόχρονα πανίσχυρους και αξιόπιστους επιτραπέζιους υπολογιστές από €399, για να είναι η καθημερινή του μελέτη, αλλά και διασκέδαση, πιο εύκολη, άνετη και ευχάριστη.

Το www.you.gr, έχει βέβαια κάτι για όλους: Οικιακές μικροσυσκευές και τηλεοράσεις για να εξοπλιστούν τα νέα φοιτητικά δωμάτια, εκτυπωτές και περιφερειακά, τσάντες θήκες, σακίδια και αναλώσιμα, σε μεγάλη ποικιλία, πάντα στια καλύτερες τιμές τις αγοράς.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ