Skip to main content

Κέντρο Τύπου

H Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων iPad Air και iPad mini με ισχυρές επιδόσεις και υποστήριξη χρήσης Apple Pencil

Η iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό, ότι η Apple ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των νέων, αναβαθμισμένων iPad Air και iPad mini με ισχυρές επιδόσεις, καθώς και υποστήριξη χρήσης Apple Pencil1.

Το ολοκαίνουριο iPad Air οθόνης 10,5 ιντσών, διαθέτει εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό σχεδιασμό και ενσωματώνει μοναδικές καινοτομίες, όπως υποστήριξη χρήσης Apple Pencil και παράλληλα ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις. Ο επεξεργαστής A12 Bionic με την τεχνολογία Neural Engine της Apple, προσφέρει στο νέο iPad Air 70% περισσότερη ισχύ και διπλάσια ταχύτητα γραφικών, ενώ η προηγμένη οθόνη Retina με τεχνολογία True Tone είναι σχεδόν 20% μεγαλύτερη, με παραπάνω από μισό εκατομμύριο περισσότερα pixels2.

Το νέο iPad mini οθόνης 7,9 ιντσών αποτελεί μια σημαντική αναβάθμιση για τους λάτρεις της σειράς “iPad mini”, οι οποίοι προτιμούν ένα λιτό, συμπαγές και ασυναγώνιστα φορητό design, που διαθέτει παράλληλα δυνατότητες τελευταίας λέξης της τεχνολογίας. Με τον επεξεργαστή A12 Bionic, το νέο iPad mini είναι ένα ισχυρό μηχάνημα πολλαπλών εργασιών, παρέχοντας τρεις φορές μεγαλύτερη ισχύ και εννέα φορές ταχύτερα γραφικά σε σχέση με τον προκάτοχό του. Η προηγμένη οθόνη Retina, με τεχνολογία True Tone και ευρεία υποστήριξη χρωμάτων, είναι 25% πιο φωτεινή και έχει την υψηλότερη πυκνότητα pixel σε iPad, παρέχοντας μια εντυπωσιακή οπτική εμπειρία. Επιπρόσθετα, με την υποστήριξη χρήσης του Apple Pencil, το νέο iPad mini είναι το “σημειωματάριο” του μέλλοντος για να σχεδιάζετε και να γράφετε τις σκέψεις σας εν κινήσει, ενώ την εκπληκτική εμπειρία χρήσης έρχεται να συμπληρώσει το νέο, συμβατό Smart Keyboard.

Το Apple Pencil προσφέρει νέες δυνατότητες δημιουργικότητας και παραγωγικότητας για τους χρήστες του iPad mini και iPad Air, από το σχέδιο και την καταγραφή ιδεών, μέχρι τις σημειώσεις σε έγγραφα και την επεξεργασία φωτογραφιών. Το Apple Pencil αποτελεί ένα μοναδικό και απαραίτητο εργαλείο που εξυπηρετεί φοιτητές, επαγγελματίες και καλλιτέχνες προσφέροντας μια εξαιρετικά απρόσκοπτη και φυσική εμπειρία ζωγραφικής, ενώ παρέχει τέλεια ακρίβεια pixel και ταχύτατη απόκριση για εργασίες σε δημοφιλείς εφαρμογές, όπως το Procreate, το Notability, το Microsoft Office και σύντομα το Pixelmator Photo.

Τα νέα iPad Air και iPad mini θα είναι διαθέσιμα από Τρίτη 26 Μαρτίου, στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών προϊόντων Apple της iSquare.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ