Skip to main content

Κέντρο Τύπου

H Apple προσθέτει νέα, εκπληκτικά χαρακτηριστικά στα iPod nano και iPod touch

 Η iSquare ανακοινώνει ότι η Apple παρουσίασε χτες στα κεντρικά της γραφεία στο Κουπερτίνο στις ΗΠΑ τις νέες αναβαθμισμένες εκδόσεις των δημοφιλών iPod nano και iPod touch, ενώ όρισε και την 12η Οκτωβρίου ως την ημέρα διάθεσης της νέας έκδοσης του λειτουργικού iOS και της πρωτοποριακής υπηρεσίας iCloud.

Τα iPod έφεραν πραγματική επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οργανώνουμε και ακούμε μουσική, έχοντας πουλήσει πάνω από 320 εκατομμύρια συσκευές, καθιστώντας τα την πλέον δημοφιλή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής στον κόσμο.

Το νέο iPod touch, διαθέσιμο πλέον σε μαύρο και άσπρο χρώμα, περιλαμβάνει το iOS 5, το πιο εξελιγμένο λειτουργικό σύστημα στον κόσμο για φορητές συσκευές, το οποίο διαθέτει πάνω από 200 νέα χαρακτηριστικά, όπως το iMessage, Game Center, Notifications και ασύρματο συγχρονισμό με το iTunes μέσω Wi-Fi. Το iMessage φέρνει στο iPod touch τη λειτουργικότητα των μηνυμάτων του iPhone, ώστε να στέλνει κανείς εύκολα και δωρεάν μηνύματα κειμένου, φωτογραφίες, video και πληροφορίες επαφών μέσω Wi-Fiσε άλλες iOS συσκευές. Το Game Center διαθέτει νέα χαρακτηριστικά, όπως τη δυνατότητα προσθήκης φωτογραφίας στο προφίλ του χρήστη και έναν πιο εύκολο τρόπο αναζήτησης φίλων και νέων παιχνιδιών. To iPod touch είναι συμβατό με τη νέα, επαναστατική υπηρεσία iCloud για αποθήκευση όλου του περιεχομένου, το οποίο εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές του χρήστη, αυτόματα. Επίσης μέσα από το AppStoreοι χρήστες του iPodtouchέχουν πρόσβαση σε περισσότερες από 500,000 εφαρμογές και 100,000 παιχνίδια για την απόλυτη διασκέδαση.

Το iPod nano διαθέτει τώρα μεγαλύτερα εικονίδια στην οθόνη για ακόμα πιο εύκολη πλοήγηση και τεχνολογία Πολλαπλής Αφής (Multi-Touch). Επίσης, ο χρήστης μπορεί να διαλέξει μέσα από 18 διαφορετικά προφίλ ρολογιού για μεγάλη ποικιλία, από το κλασικό αναλογικό ρολόι έως προφίλ με χαρακτήρες της Disney. Το iPod nano παρέχει, ακόμα, στοιχεία σχετικά με το πρόγραμμα γυμναστικής του χρήστη μέσω του Nike + iPod, χωρίς να χρειάζεται πλέον εξωτερικό αισθητήρα.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο και επαναστατικό iCloud παρέχει δωρεάν υπηρεσίες cloud, συμπεριλαμβανομένου του iTunes in the Cloud, Photo Stream και Documents in the Cloud, τα οποία δουλεύουν αρμονικά με το iPhone, το iPad, το iPod touch, το Mac ή το PC. Το περιεχόμενο της κάθε συσκευής αποθηκεύεται αυτόματα και ασύρματα στο iCloud, ενώ ενημερώνονται αυτόματα τα δεδομένα σε όλες τις συσκευές του χρήστη

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ