Skip to main content

Κέντρο Τύπου

H iStorm στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας στην Αγία Πελαγία Κρήτης

Η iStorm, εταιρεία του Ομίλου Quest, προχώρησε σε δωρεά σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού πληροφορικής στο Δήμο Μαλεβιζίου, ως έμπρακτη συμπαράσταση για την καταστροφική πλημμύρα που έφερε σημαντικές ζημιές στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας.

Συγκεκριμένα, προσέφερε 5 iPad, προκειμένου να μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των μεγάλων εκπαιδευτικών αναγκών που προέκυψαν στο νηπιαγωγείο και τον παιδικό σταθμό. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό των εκπαιδευτικών υποδομών της πληγείσας περιοχής και την ψηφιακή αναβάθμιση, μέσω της χρήσης των προϊόντων της Apple στην εκπαίδευση.

Με τη δωρεά αυτή παρέχεται η δυνατότητα ολοκληρωμένης διδασκαλίας και δημιουργικής απασχόλησης στα παιδιά, μέσα από τα καινοτόμα εργαλεία της Apple, ειδικά σχεδιασμένα για την εκπαίδευση. Παράλληλα με την δωρεά, οι ειδικοί της Apple από το νέο κατάστημα iStorm στο κέντρο του Ηρακλείου θα παρέχουν στο σχολείο συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη για τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρουν τα πρωτοποριακά εργαλεία της Apple.

Η συμβολή αυτή αντανακλά το πνεύμα προσφοράς και αλληλεγγύης της εταιρείας iStorm, η οποία προσδοκά να γίνει αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας του Ηρακλείου, ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα στη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης. Στα εγκαίνια, που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, το κοινό του Ηρακλείου υποδέχτηκε με χαρά και αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τον ειδικό της Apple.

Η ενέργεια εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Quest και το όραμα για έναν καλύτερο κόσμο με βάση τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης που πρεσβεύει.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ