Skip to main content

Κέντρο Τύπου

Η Info Quest Technologies αποτελεί πλέον Εξουσιοδοτημένο Service Center της Epson

Η Info Quest Technologies ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την Epson στον τομέα των τεχνικών υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει ως εξουσιοδοτημένο Επισκευαστικό Κέντρο το Service των καταναλωτικών προϊόντων της Epson, που περιλαμβάνουν προϊόντα οπτικής απεικόνισης, εκτυπωτές και πολυμηχανήματα τεχνολογίας Inkjet, εκτυπωτές dot matrix και θερμικούς εκτυπωτές.

«Είναι χαρά μας που ένας ακόμη κορυφαίος κατασκευαστής, αναγνωρίζοντας το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε, μας εξουσιοδότησε να υποστηρίζουμε τα προϊόντα του στην Ελλάδα. Γνωρίζουμε πόσο απαραίτητα είναι πλέον τα προϊόντα για την καθημερινότητα των χρηστών και αποστολή μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρουμε, ώστε κάθε επισκευή να πραγματοποιείται στον ταχύτερο δυνατό χρόνο και κάθε επισκευασμένο προϊόν να προσφέρει στον πελάτη την ίδια εμπειρία χρήσης, όπως και πριν το Service» δήλωσε ο Βασίλης Κιούσης, Τεχνικός Διευθυντής της Info Quest Technologies.

Η κα Μαρία Μάσσιου, Eπικεφαλής της Epson Eλλάδος δήλωσε: «Στόχος μας είναι η αύξηση των εξουσιοδοτημένων Επισκευαστικών Κέντρων της Epson, μένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων όσοι επιλέγουν τις υψηλών προδιαγραφών τεχνολογίες μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έπειτα από αρκετά χρόνια επιτυχούς συνεργασίας, η Info Quest Technologies ανέλαβε και τον ρόλο αυτό».

H Info Quest Technologies, διαθέτει ένα από τα πλέον σύγχρονα, οργανωμένα και πλήρως εξοπλισμένα επισκευαστικά κέντρα προϊόντων πληροφορικής και κινητών τηλεφώνων στην Ελλάδα, με περισσότερες από 1.000.000 επισκευές στο ενεργητικό του, που λειτουργεί ως εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών κορυφαίων κατασκευαστών, όπως οι Apple, Xiaomi, HP, Lenovo και Canon, καθώς και τα private label προϊόντα Quest & Bitmore. Με πρότυπες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, πλήρη γκάμα διαγνωστικών και επισκευαστικών εργαλείων, μεγάλη αποθήκη γνήσιων ανταλλακτικών, αυτοματοποιημένα συστήματα οργάνωσης και άρτια καταρτισμένους τεχνικούς, το Κέντρο Επισκευών παρέχει γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες επισκευής σε μεγάλο αριθμό συσκευών, επισκευάζοντας περισσότερα από 50.000 προϊόντα το χρόνο.

ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ